Meest gestelde vragen

team lief leuk en eigen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Kijk dan eens bij onze Meest Gestelde Vragen. En kom je er dan nog niet uit? Mail of bel ons gerust! We helpen graag!

Team Lief Leuk & Eigen

De meest gestelde vragen

Of staat je vraag misschien in één van deze categorieën?

Gerelateerde vragen over PROEFKAARTJES

- De kader van mijn proefkaartje is niet recht

Heb je gewerkt met een kader op je geboortekaartje, dan is de kans aanwezig dat je 1-2 mm verschil ziet tussen de rand links, rechts of onder en boven. Dit heeft te maken met de snijmarge die de drukker nodig heeft. Een drukker mag binnen een snijmarge van 1-2 mm werken. Het kan ook zo zijn dat je proefkaartje netjes staat en je oplage wel 1-2 mm afwijkt. Helaas, is dit niet te voorkomen en kunnen we op 1-2 mm snijverschil kaartjes niet afkeuren. Is het verschil meer dan 1-2 mm, neem dan contact met ons per e-mail en voeg een foto toe aan de bijlage. We zullen jullie zo snel mogelijk een nieuwe proefdruk versturen.

- Mijn proefkaartje is beschadigd. Is dat bij de oplage straks ook zo?

Proefdrukken zijn enkele kaarten die meer handelingen ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Heb je vragen over de door jouw ontvangen proefdruk, dan kan je ons altijd bellen voor advies.

- De kleuren van mijn 2e proefkaart zijn heel anders dan de 1e proefkaart

Dat kan. Dit kan veroorzaakt worden door een verschillende papiersoort dat is gekozen. De kleur van het papier heeft invloed op de uitkomst van de kleuren. Daarnaast kunnen kaartjes die in verschillende runs zijn geproduceerd iets van elkaar afwijken. Vooral pastel tinten kunnen hierdoor iets anders uitpakken. Twijfel je over de kleuren van de diverse proefkaarten, dan kan je ons altijd een foto sturen waarop de twee kaartjes naast elkaar liggen. Dan kunnen wij dit voor je beoordelen. Doe dit altijd wel voordat je een oplage bestelt want dan kunnen wij de output nog sturen.

- Hoe bestel ik een gratis proefkaartje?

Je kan zelf via de site heel makkelijk een gratis proefkaartje bestellen. Je gaat naar jouw kaartje, en maakt zelf de teksten op. Daarna klik je op controleer & bestel. Is je kaartje helemaal goed? Dan kan je klikken op de knop Proefkaart bestellen. Je komt dan in het scherm waar je de aantallen kan aanpassen en het papiersoort kan aanvinken. Klik hier op de knop Ga naar betalen. In het volgende scherm kan je je gegevens invullen én de kortingscode voor de gratis proefkaart (GRPR01). Je ziet dan aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend.

- Hoeveel gratis proefkaartjes kan ik aanvragen?

Je ontvangt van ons een GRATIS proefkaart met code GRPR01, om thuis de kleuren en de papierkwaliteit goed te kunnen beoordelen. Zo kan je makkelijker kiezen tussen een paar verschillende ontwerpen of hetzelfde kaartje op 2 verschillende papiersoorten bestellen.

- Mag ik nog een gratis proefkaart. Kan dat?

Je kan zoveel proefkaarten aanvragen als je nodig hebt. We kunnen alleen de eerste 2 gratis aanbieden, de volgende hebben we extra voordelig geprijsd. De prijs van een proefkaart is € 2,50 + € 0,78 aan postzegelkosten. Kies je voor een proefkaart op een papiersoort met toeslag, dan wordt dat ook bijberekend. Dus voor een klein prijsje kan je makkelijk een nieuwe proefkaart aanvragen, mocht je je kaartje toch nog een keer thuis willen ontvangen.

- Kan ik een proefkaart krijgen met goudfolie (digitaal)

Kies jij voor een kaartje met digitale goudfolie (lees hier hoe je dit kaartje opmaakt)? Dan kan je een proefkaartje laten maken zonder de folie. Deze is net als onze andere proefkaartjes gratis. Bij de proefkaart krijg je wel een duidelijke sample met de folies zodat je het effect kan zien. Wil je toch graag een proefkaart met folie, dan kan dat voor € 17,50. Bestel dan je proefkaart én het product 'proefkaart met zilverfolie' of 'proefkaart met goudfolie'

- Kan ik een proefkaart krijgen van letterpress, oud hollands of hotfoil?

Onze collectie Speciale geboortekaartjes (Oud Hollands, Letterpress, Hotfoil) worden ambachtelijk gedrukt. Dit betekent dat kleuren worden gemengd, platen worden gemaakt, persen worden ingesteld etc. De opstartkosten voor dergelijk drukwerk ligt erg hoor (daarom zijn deze kaartjes ook duurder bij lage oplages). Het is daarom niet haalbaar om een proefkaart te maken. Daarom hebben we proefsetjes gemaakt om thuis toch goed een selectie aan kleuren te bekijken en het papier te voelen. Als je het aanvraagformulier invult, sturen we je eerst vrijblijvend de eerste voorstel toe met de definitieve offerte. Besluit je hiermee verder te gaan, zullen we het proefpakketje naar je toesturen. Bekijk hier alle aanvraagformulieren.
 


team@liefleukeneigen.nl

We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit is ook afhankelijk van de drukte rondom geboortes.


Is je kindje al geboren?
Meld dit dan direct of bel ons!


0251 200203

Wij zijn bereikbaar van:
Ma t/m vrij: 9.00 - 17.00


De Trompet 1918
1967 DB Heemskerk

routebeschrijving

Wij zijn bereikbaar van:
Ma t/m vrij: 9.00 - 17.00