Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:
Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.
Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt!

Geboortekaartjes meisje


Jullie krijgen een dochter! Dan zoek je het mooiste geboortekaartje, passend bij jullie. We hebben heel veel verschillende geboortekaartjes in onze collectie, dus we weten zeker dat er iets voor jullie bij zit!

klassiek zusje lief stoer origineel zelf maken

Geboortekaartjes meisjes

Een uniek geboortekaartje voor jullie dochter. Bekijk ze allemaal.

Speciaal voor jou

klassiek stoer origineel zusje zelf maken

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter

Filters

  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Zo maak je geboortekaartjes voor een dochter extra bijzonder

Dat jullie binnenkort ouders worden van een dochtertje is al heel bijzonder. Daar hoort natuurlijk een speciaal kaartje bij! Wil je jouw vrienden en familie geen standaard geboortekaartje sturen? Dan geven we je een aantal tips voor een extra speciaal geboortekaartje.

Geboortekaartje voor een zusje

Hebben jullie al een kind (of meerdere kinderen) en is er een klein zusje op komst? Hoe leuk is het dan om een kaartje te maken met een silhouetje van een klein zusje met een grote broer of zus! Samen op een schommel, wandelend met de kinderwagen of hand in hand op de wereldbol. Er zijn zoveel unieke kaartjes voor zo’n bijzondere gebeurtenis!

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze online editor? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje voor een meisje maakt.

 

Tip 1:
Pimp je kaartje met een strikje

Zo lief! Met een schattig strikje pimp je jullie meisjes geboortekaartje wel héél gemakkelijk. De mooie satijnen strikjes hebben we in verschillende kleuren, waaronder oud roze, rose goud of champagne. Een strikje is vooral erg mooi op de klassieke geboortekaartjes voor meisjes. Wil je nog meer inspiratie bekijk dan alle extra’s voor je kaartje.

 

Tip 2:
Foliedruk op het kaartje

Met folie op je geboortekaartje maak je het kaartje voor jullie dochtertje in een klap nóg bijzonderder! Je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie. Bij ieder kaartje staat aangegeven of folie op je kaartje mogelijk is. Heb je vragen over folie op je geboortekaartje (of op het labeltje)? Mail ons dan even met je vraag, we helpen je graag!

 

Tip 3:
Meisjes geboortekaartjes met een speciale vorm

Als we het hebben over geboortekaartjes met een speciale vorm, dan hebben we het over labelkaartjes, stanskaartjes en tentkaartjes.

Bij de labelkaartjes geef je het geboortekaartje voor jullie kindje letterlijk iets extra’s: een labeltje.

 

Tip 4:
Geboortekaartjes met kalkpapier

Kalkpapier geeft je geboortekaartje een heel speciaal effect. Je combineert een kalkpapieren cover met één van onze basiskaartjes. Op het kalkpapier drukken we met gewone inkt, maar ook goudfolie is een optie voor als je een nét iets luxer geboortekaartje wilt. Met een hechtringetje of een mooi clipje maak je het basiskaartje en het kalkpapier aan elkaar vast.