Geboortekaartje jongen

Geboortekaartje jongen
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Echt hout
  • NIEUW
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Geboortekaartje voor een jongen: stoer en vrolijk

Zijn jullie op zoek naar een geboortekaartje voor een jongen die stoer en vrolijk zijn? In onze unieke collectie van ruim 800 exclusieve jongenkaartjes vind je heel veel verschillende stijlen geboortekaartjes. Van stoere kaartjes, tot lieve kaartjes en mooie silhouetten. Bekijk alle geboortekaartjes voor jongens of gebruik de filters om heel gemakkelijk dat speciale kaartje te vinden voor de geboorte van jullie toekomstige zoon.

Lees vooral verder voor onze tips! Daarmee maken we je het nog gemakkelijker om het mooiste geboortekaartje voor jullie aanstaande zoontje te vinden!

Weet je nog niet of je een jongen of een meisje krijgt? Laat je dan ook inspireren door de geboortekaartjes voor een meisje.

Hippe geboortekaartjes voor een jongen

In onze collectie vind je veel hippe geboortekaartjes, speciaal voor de geboorte van een jongen. Blader je door onze collectie, dan zie je dat we heel veel kaartjes hebben in de laatste trends: zwart witte jongenskaartjes of babykaartjes met mooie silhouetten, of met een lieve label aan je kaartje. In elke stijl is er een leuk kaartjes voor jullie aanstaande ventje. Bekijk hier alle geboortekaartjes of ga direct naar onze stoere collectie geboortekaartjes

Speciale geboortekaartjes voor een jongen

Wil je jullie familie en vrienden verrassen met een extra speciaal geboortekaartje? Dan geven we je graag een aantal tips hoe je jouw geboortekaartje voor een jongen nog specialer maakt! 

Goudfolie op je geboortekaartje voor een jongen

Folie op je geboortekaartje is niet voor niets een grote trend! Met folie op je geboortekaartje geef je jouw jongenskaartje een wel heel bijzondere én luxe uitstraling. Foliedruk is mogelijk in verschillende kleuren: goudfolie, zilverfolie, koperfolie of rosé goudfolie. Wil je jouw kaartje opfleuren met folie? Bekijk dan alle jongenskaartjes met folie om te zien welke kaartjes geschikt zijn voor foliedruk.

Geboortekaartjes met een labeltje

De labels en tags kaartjes zijn geboortekaartjes met een labeltje voor een extra origineel tintje. Op het labeltje of tag zet je informatie over de geboorte van jullie zoon, denk aan de naam, de geboortedatumy, maar een mooie illustratie kan natuurlijk ook! Het labeltje maak je aan je geboortekaartje vast met een touwtje of clipje, ook dat geeft weer een extra speciaal effect aan jullie kaartje. 

Geboortekaartjes met een speciale vorm

Als je folie of een labeltje aan je kaartje nog niet speciaal genoeg vindt, dan kan je nog kiezen voor een geboortekaartje in een speciale vorm. 3D-kaartjes, zoals die stoere tentkaartjes, komen de laatste tijd steeds vaker voorbij. Het tentkaartje is te herkennen aan de vorm: het kaartje blijft rechtop staan en doordat je de bovenkant van het kaartje vastmaakt met een clipje of touwtje, lijkt het kaartje nét een tent. Wil je het geboortekaartje voor jullie zoon extra speciaal maken? Bekijk dan alle geboortekaartjes met een bijzondere vorm. Ook die kaartjes pas je - nadat je jullie favoriet hebt gekozen - helemaal aan naar wens!

Online direct het geboortekaartje voor je zoon maken

Heb je het perfecte geboortekaartje zoon gezien? Dan is het heel makkelijk om je kaartje direct online aan te passen met onze makkelijke editor. In een paar stappen heb je je geboortekaartje helemaal naar wens opgemaakt en kan je een GRATIS proefkaartje bestellen. Zo kan je thuis het door jullie gemaakte kaartje ook thuis goed bekijken. Nog aanpassingen? Geen probleem. Het door jullie gemaakte kaartje staat in jullie account en kan je op elk moment aanpassen naar jullie wensen, zo vaak je wilt. Zo krijg je het perfecte kaartje voor jullie kleine jongen!

Mooie papiersoorten

Een mooi ontwerp komt nog mooier uit op mooi papier. We hebben maar liefst 6 stevige papiersoorten in ons assortiment. Van stoer mat tot glanzend metallic. Twee hiervan zijn speciaal voor enkele kaarten zodat dit hippe formaat geboortekaartje extra mooi uitkomt. We zijn vooral trots op ons klassiek extra dik papier. Dat voelt bijna aan als karton! Een aanrader voor een stoere enkele geboortekaartje jongen.

Snelle levertijden

Online jullie kaartje ontworpen, de proefkaartjes zijn naar wens en het papier is gekozen… jullie zoon mag geboren worden! Na de geboorte van jullie kereltje pas je de laatste gegevens aan en kan je de geboortekaartjes direct bestellen. Op elk moment van de dag. Bestellingen die bij ons voor 12.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd! Dus je hebt je kaartjes snel in huis.

Je geboortekaartje jongen naar eigen wens

Heb je speciale ideeën over het geboortekaartje voor jullie aanstaande zoon? Laat ons dit gerust weten. We ontwerpen ook graag een geboortekaartje jongen op maat. Want een geboorteaankondiging moet volgens ons helemaal ‘eigen’ zijn! Neem vooral contact op met ons team. Zij helpen je snel verder.

Zoon geboren? Geboortekaartjes versturen!

Maak van je geboortekaartje een mooi pakketje en verstuur het in een bijpassende envelop. Een stoere kraft envelop bijvoorbeeld. Dan kan je vervolgens de envelop dichtplakken met een geboortesticker oftewel sluitsticker. Deze kan je helemaal op maat ontwerpen. En maak het adresseren van je geboortekaartje helemaal makkelijk met leuke bijpassende adresetiketten. Zo komt jullie geboortekaartje zoon mooi binnen.

Geboortekaartjes voor een broertje

Wordt jullie zoon een broertje? Dan is het ook leuk om te laten zien dat jullie een 2e kindje krijgen. We hebben de leukste ontwerpen voor geboortekaartjes voor een tweede kindje waarbij de oudere broer en zus ook een mooie rol spelen op het kaartje.