Wie zijn Lief Leuk & Eigen?

Ook graag een origineel kaartje? Het liefst je eigen idee in een kaartje zien verwerkt? Op zoek naar een kaartje dat van voor tot achter uitbundig is ontworpen? Zodat je helemaal verliefd bent op je kaartje? Ons idee!

Met dit uitgangspunt zijn we in 2003 begonnen. En met succes. We zien steeds meer leuke en gezellige kaartjes door de bus vallen uit onze collectie. Er is toch niets leukers dan de geboorte van je kindje of voorgenomen huwelijk geweldig aan te kondigen?

We stellen ons graag aan je voor!

 

Altijd online direct bereikbaar

Onze basiscollectie is makkelijk zelf op te maken en te bestellen. Direct vanuit je luie stoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag! En wil je iets speciaals of enkele ontwerpen samenvoegen? Dan kan dat natuurlijk. Dan wordt je kaart speciaal voor jou aangepast (kijk hiervoor eens even op de pagina Kaartje op maat). We denken met jullie mee, vertalen jullie wensen zo goed mogelijk en zorgen ervoor dat jullie prachtige kaartjes ontvangen. We staan voor onze kleuren en kwaliteit en leveren graag een topproduct met goede service!

20 Unieke collecties!

Met onze uitgebreide collectie van 20 collecties vind je zeker iets naar wens. We zijn er trots op dat we zoveel leuke illustratoren een platform kunnen bieden. En heb je toch wat anders in gedachten? Bel of mail ons dan. Ideeën genoeg!

We horen graag van je!

Namens het team van Lief Leuk & Eigen

Dorien, Natasja, Joanie, Megan & Walter