Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Dit zijn wij!

Een bijzonder en origineel kaartje, dat willen we onze klanten bieden. Waarbij het liefst een eigen idee in het kaartje is verwerkt. Van voor tot achter uitbundig ontworpen. Zodat je helemaal verliefd bent op je kaartje. Dat is ons idee! Bij Lief Leuk & Eigen maken we van de mooiste momenten échte herinneringen. In de vorm van een origineel geboortekaartje, trouwkaart maar ook geboorteborden, posters en andere extra's.

Met dit als basis, iedereen zijn eigen mooiste kaartje, zijn we in 2003 begonnen. En nog steeds met zoveel plezier! Hoe leuk is om te zien dat er steeds meer mogelijk is. Dat trends en wensen continu veranderen. En hoe leuk is het om onze collectie en site daar in mee te laten groeien!

Dit zijn wij!

 

Altijd online direct bereikbaar

Onze basiscollectie is makkelijk zelf op te maken en te bestellen. Direct vanuit je luie stoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag! En wil je iets speciaals of enkele ontwerpen samenvoegen? Dan kan dat natuurlijk. Dan wordt je kaart speciaal voor jou aangepast (kijk hiervoor eens even op de pagina Kaartje op maat). We denken met jullie mee, vertalen jullie wensen zo goed mogelijk en zorgen ervoor dat jullie prachtige kaartjes ontvangen. We staan voor onze kleuren en kwaliteit en leveren graag een topproduct met goede service!

Altijd de laatste trends!

Met onze uitgebreide collectie vind je vast iets naar wens. En anders pas je het iets naar jouw wens aan. We zijn er trots op dat we zoveel leuke illustratoren een platform kunnen bieden. En heb je toch wat anders in gedachten, of wil je een kleine aanpassing? Bel of mail ons dan. Ideeën genoeg!

Ga lekker aan de slag. Dat kan je helemaal zelf doen, of samen met ons. We helpen je graag.

Namens het team van Lief Leuk & Eigen
Elke, Sofieke, Neeltje, Marjolein, Dorien, Kristie, Walter, Eelco & Elyse