sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

De mooiste behangcirkels

Een behangcirkel maakt de kamer van jullie kindje helemaal af. Gemakkelijk te bevestigen op elke muur. Ga jij voor een onderwaterwereld, de naam, een prachtige quote of ga je liever zelf aan de slag. Alle behangcirkels zijn nog helemaal naar wens aan te passen.

posters geboorteborden tuinborden

Een behangcirkel maakt de kamer van jullie kindje helemaal af. Gemakkelijk te bevestigen op elke muur. Helemaal naar wens aan te passen.

Filter
Filters

De leukste behangcirkels voor de babykamer

Behangcirkels zijn dé trend van 2022. Niet zo gek, want je fleurt de babykamer van jullie kleintje superleuk op met een behangcirkel! Het is een originele én makkelijke manier om een kale muur te pimpen, zonder verf. We hebben kleine, medium en grote behangcirkels in verschillende designs, zoals met een lief bloemenpatroon, schattige schildpadden of de leukste bosdieren.

Wat is een behangcirkel?

Een behangcirkel is een ronde sticker die je heel gemakkelijk op een vlakke ondergrond plakt. Met een behangcirkel leuk je een kale muur op, zonder de muur te hoeven verfen. Door het speciale stickermateriaal blijft het behang of de verflaag onder de cirkel mooi en kan je de sticker makkelijk verplaatsen. Het leuke is dat je een behangcirkel helemaal zelf kan maken, bijvoorbeeld met een leuke tekst, eigen foto of de naam van jullie kindje! 

Maak je eigen behangcirkel

We hebben de leukste behangcirkels alvast voor je gemaakt, maar je kan natuurlijk ook je eigen cirkel maken, helemaal in stijl van je geboortekaartje of passend bij de babykamer! In onze online ontwerptool pas je de standaard ontwerpen gemakkelijk aan naar je eigen wens. e kleuren, illustraties, achtergrond of patroontjes en teksten: jij bepaalt! Zo maak je niet alleen je eigen behangcirkel, maar maar je je behangcirkel ook helemaal eigen.  

Heb je hulp nodig bij het maken van je behangcirkel? Onze kaartjesexperts staan voor je klaar! Neem contact met ons op en we helpen je graag. 

Behangcirkel met foto

Wil je een behangcirkel met foto? Ook dat is mogelijk! Je kan jouw eigen foto's uploaden in de ontwerptool. Met een behangcirkel met foto maak je de babykamer of kinderkamer nog persoonlijker. 

Hoe hang ik een behangcirkel op?

Het aanbrengen van een behangcirkel is makkelijker dan je denkt!  Ze worden op een speciaal sticker materiaal gedrukt en zijn zelfklevend. Hierdoor kan je de cirkel gewoon als sticker op de muur plakken en altijd weer verwijderen, zonder de verflaag of het behang eronder te beschadigen. Heb je 'm opgeplakt en hangt de cirkel iets scheef? Geen probleem! Op glad gestucte muren of muren met glad behang kan je de behangcirkel direct na het opplakken nog verplaatsen.

In welke formaten kan ik een behangcirkel bestellen?

De ronde behangcirkels zijn er in verschillende formaten. Tip: combineer verschillende formaten voor een speels 

  • ø 40 x 40 cm
  • ø 60 x 60 cm
  • ø 80 x 80 cm
  • ø 100 x 100 cm
  • ø 120 x 120 cm