Geboortekaartjes met kalkpapier

Geboortekaartjes met kalkpapier
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Formaat
  • Kleurtinten
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Zilverfolie optie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Rosé Goudfolie optie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Rosé Goudfolie optie

Geboortekaartjes van kalkpapier

Kalkpapier geboortekaartjes zijn helemaal hot and happening! Kies jij voor een geboortekaartje van kalkpapier? Dan kies jij voor een echte eyecatcher. Kalkpapier is één van de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes. En dat is helemaal niet zo vreemd! Het ziet er chic uit, het is kwalitatief en je kunt er onwijs veel kanten mee op. Zo kun je kiezen uit drie verschillende soorten kalkpapier geboortekaartjes, maar ook kun je het kaartje combineren met foliedruk en witte inkt. Laat jouw creativiteit de vrije loop en ontwerp, eventueel samen met ons, het kalkpapieren geboortekaartje van jouw dromen.

Wat is kalkpapier?

Kalkpapier is een prachtige papiersoort. Het is semi-transparant en mede hierdoor ontzettend trendy om te gebruiken als geboortekaartje. Je kunt het gebruiken als inlegvel bij een kaart, maar dik kalkpapier is ook te gebruiken als volledig geboortekaartje. Wil jij echt uitpakken met het geboortekaartje van jouw dochter of zoon? Geef dan een speciale uitstraling aan het geboortekaartje door kalkpapier te gebruiken.

Unieke collectie kalkpapier geboortekaartjes

Lief Leuk en Eigen beschikt over een uitgebreid assortiment met unieke kalkpapieren geboortekaartjes. Als je het lastig vindt om zelf een ontwerp te creëren dan is het mogelijk om een kalkpapieren geboortekaart uit ons assortiment aan te passen te personaliseren. Kies een er een die bij jou past en maak deze helemaal eigen met behulp van onze ontwerptool. Kom je er niet helemaal uit? Dan zijn wij er graag om je te helpen. Maak je vooral geen zorgen, hoe dan ook gaat het geboortekaartje met kalkpapier volledig bij jouw wensen passen! Geboortekaartjes van kalkpapier zijn zeer uniek en stralen luxe uit. Je kunt jouw geboortekaartjes op drie verschillende manieren van kalkpapier voorzien:

1: Kalkpapieren cover over een kaart

Wil je een bijzonder effect aan het kaartje geven? Dan kun je kiezen voor een papieren geboortekaartje met een dunne cover van kalkpapier. Uiteindelijk zijn dit dus twee kaartjes: een basiskaart en een kalkpapieren kaartje die beide opgemaakt, opgeslagen en besteld moeten worden. Je kunt beide kaartjes helemaal zelf ontwerpen via de ontwerptool, maar je kunt er ook voor kiezen om bestaande ontwerpen naar wens aan te passen. Komt er veel op je af en kom je er zelf niet helemaal uit? Wij staan graag voor je klaar. Zodra de twee kaarten binnen zijn, kun je deze zelf aan elkaar vastmaken met een hechtringetje of splitpen. Wil je nét dat beetje extra geven aan het geboortekaartje? Dan kan dit ook met een schattige paperclip.

2: Kalkwikkel om een geboortekaartje

De tweede bijzondere manier om een geboortekaartje van kalkpapier te voorzien, is door middel van een kalkwikkel. Een voorbeeld vind je hier. Ontwerp je een kaartje van 11 bij 17,5 cm, dan hebben we speciaal voor dit formaat een matte, semi-transparante wikkel van kalkpapier. Je ontwerpt in dit geval ook twee kaarten: de basiskaart en de kalkwikkel. Voeg de twee ontwerpen samen door de kalkwikkel om de papieren kaart heen te vouwen en je hebt een ontzettend speciaal kalkwikkel geboortekaartje voor jouw kleine.

3: Een ‘stand alone’ geboortekaartje van dik kalkpapier

Naast dun kalkpapier dat te gebruiken is als cover of wikkel, hebben we ook dik kalkpapier in het assortiment. Dit dikke papier kan gebruikt worden als ‘stand alone’ kaartje, wat betekent dat deze dik genoeg is om te blijven staan zonder extra kaart. Houd er wel rekening mee dat het dikke kalkpapier niet zo dik is als een ‘echte’ papieren kaart. Wil je graag weten hoe het ‘stand alone’ kaartje eruitziet, voelt en staat? Bestel dan vooral een proefdruk en beoordeel zelf of dit hetgeen is wat bij jou past.

Kies je voor een ontwerp met twee kaarten? Gebruik dan onze speciale kortingscode: [MO1]

Kalkpapieren geboortekaartje met foliedruk

Wil je het geboortekaartje met kalkpapier nóg meer laten stralen? Dan kun je ervoor kiezen foliedruk te gebruiken in het ontwerp. Foliedruk op kalkpapier zorgt voor een superdeluxe uitstraling. Kies je voor het onwijs populaire goudfolie, of ben jij toch meer fan van zilver, koper of rosé? Bepaal het soort kaartje, welke kleur foliedruk je wilt gebruiken en waar in het ontwerp de foliedruk terug moet komen.

Geboortekaartje van kalkpapier met witte inkt

Bij elk kaartje dat digitaal wordt gedrukt, worden de kleuren opgebouwd in CMYK (cyaan, magenta, yellow en black). Wit is hier niet standaard een onderdeel van. Als je voor een witte opdruk kiest zonder witte inkt, dan hangt het eindresultaat van het soort kaartje en papier af. Kies je voor witte opdruk op kalkpapier, dan wordt het doorschijnend. Op kraftpapier wordt het niet wit, maar bruin. Gebruik je wit op hout, dan wordt alles wat wit is niet bedrukt en krijg je een hout kleur. Bij Lief Leuk en Eigen kun je tegenwoordig ook kiezen voor échte witte inkt. Witte inkt is een vijfde kleur die speciaal aangezet is voor kalkpapieren kaartjes en kraftkaartjes. Drukken met witte inkt is een erg uneiek manier van drukken. Wil je witte inkt op je kaartje? Kies dan bij het ontwerpen van een kalkpapieren- of kraft geboortekaartje voor witte inkt en er ontstaat een onwijs trendy en origineel resultaat!

Zelf een kalkpapieren kaart ontwerpen en bestellen

Met onze ontwerptool kun je zelf een kalkpapier geboortekaartje ontwerpen. Je kunt kiezen voor een ‘stand alone’ kaart van dik kalkpapier of je kunt twee kaartjes ontwerpen die samen één kaart vormen: met een cover of een kalkwikkel. Heb je het soort kaartje gekozen? Dan kan het personaliseren beginnen! Voeg tekst toe, kies een inktkleur en voeg eventueel foliedruk toe aan het ontwerp. Wil je meer weten over hoe het ontwerpen in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje in onze creative hub. Hier wordt alles nog uitgebreider toegelicht. Kom je er niet uit? Laat het ons weten en we staan voor je klaar.Proefdruk bestellenIs de creativiteit naar boven gekomen en heb jij een pareltje van een geboortekaartje met kalkpapier ontworpen? Dan kun je gratis een proefdruk bestellen om het eindresultaat te bekijken. Is het geboortekaartje nog niet helemaal naar wens? Dan is het ontwerp natuurlijk gewoon nog aan te passen. Let op: gebruik je foliedruk in jouw ontwerp? Dan wordt er vijf euro in rekening gebracht in verband met de aparte bewerking.

Snelle levertijden

De ontworpen geboortekaartjes zijn doorgaans snel in huis. Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Gebruik je foliedruk in je ontwerp? Dan zal de levertijd 3 tot 4 werkdagen zijn doordat er een speciale druktechniek moet worden gebruikt.