Geboortekaartjes met kalkpapier

Geboortekaartjes met kalkpapier
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
  • Enveloppen formaat
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Geboortekaartje met kalkpapier, zo mooi en extra bijzonder

Een echte eyecatcher, je geboortekaartje met kalkpapier. Er zijn heel veel leuke mogelijkheden! Zo kan je op elk kalkpapier ook folie aanbrengen. We bieden 3 soorten kalkpapier voor jouw geboortekaartje aan:

1. Kalkpapieren cover over je kaartje

Combineer een kaartje met een kalkpapier cover voor een extra bijzonder effect. Je combineert dan een enkele kaart met een kalkpapieren cover. Het zijn dus eigenlijk 2 kaartjes (een basiskaartje en een kalkpapieren kaartje) die je gaat opmaken en bestellen. Je krijgt ze allebei los binnen en bevestigt de kaarten aan elkaar door een hechtringetje met een tang. Je kan een cover van kalkpapier maken in de formaten 10x15 of 11x17,5 cm. 

2. De kalkwikkel om je kaartje

Bij kaartjes van het formaat 11x17,5 cm hebben we een bijpassende wikkel van 4x25 cm van dit mooie matte licht transparante kalkpapier in de collectie. Deze 'vouw' je heel gemakkelijk om de kaart heen. Heel leuk om zelf samen te kunnen stellen! Zo wordt het echt jouw ontwerp. Ook bij dit ontwerp maak je dus 2 'kaartjes': de hoofdkaart en de wikkel.

3. De kalkpapieren kaart 'stand alone' (bijvoorbeeld met goudfolie)

Nieuw in het assortiment is onze kalkpapier van zwaardere kwaliteit, nl 200 grams. Je kan deze kaart dan ook als 'losse' kaart gebruiken. Bedenk wel dat kalkpapier wat gevoeliger is voor vocht en iets eerder kan kromtrekken. Maar dan stuur je zeker een heel mooi geboortekaartje. Helemaal als je ervoor kiest om de bedrukking met folie te doen!

Je kan alle 3 de opties eenvoudig online opmaken. Op deze pagina nemen we het stap voor stap met je door.

 

Onze ontwerptips:

Wit is de kleur van het papier, ontwerp dus niet extra met wit want dit wordt niet gedrukt

Gebruik duidelijke en heldere kleuren, pastels zijn niet goed zichtbaar

De kaart wordt aan 1 zijde gedrukt. Ontwerp dus geen achterzijde, laat deze leeg.

Bij de kalkpapieren cover: als je de naam op het kalkpapier en de kaart op dezelfde plek plaatst, zal deze nooit 100% sluitend zijn.