sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten

Geboorteborden voor in de tuin

Met een tuinbord laat je de hele buurt weten dat jullie kindje is geboren! Met een ontwerp op maat, leuk uitgesneden, kan je opvallend leuk de baby aankondigen. En helemaal passend bij jullie geboortekaartje! De borden zijn makkelijk te bevestigen op een paal met 2 schroefjes.

Filter
Filters

Tuinbord geboorte 

Met een geboorte tuinbord kondig je de geboorte van je zoon of dochter op een heel bijzondere manier aan. Met een tuinbord in de voortuin laat je de hele buurt weten dat jullie trotse ouders zijn geworden, het is een echte eyecatcher voor in de tuin! Goed om te weten: alle tuinborden kan je nog helemaal naar wens opmaken. 

Verkrijgbaar in verschillende vormen

We hebben tuinborden in verschillende vormen: van een wolkje tot de vorm van de afbeelding (zoals de broertjes en zusjes). 

Tuinbord geboorte zoon

Is jullie zoon geboren en ben je op zoek naar originele geboorteversiering voor in de tuin? Maak dan een tuinbord op onze site! We hebben de leukste ontwerpen al voor je klaarstaan, zoals het tuinbord met leeuw (die pas je heel makkelijk aan naar en ander dier of en stoere afbeelding van een auto, bijvoorbeeld) of het tuinbord met twee broers op de wereldbol. Je kan zelf de naam en kleuren naar wens aanpassen.  

Tuinbord geboorte dochter

Hoera, een dochter! Als iedereen dat mag weten, zet je toch zo'n uniek tuinbord in jullie voortuin? We hebben zoveel leuke tuinborden voor als er een meisje is geboren!  Een schattig geboortebord in de vorm van een wolkje, twee zusjes op de wereldbol of een grote zus in de bakfiets. De tekst en kleuren van het geboortebord pas je heel gemakkelijk zelf aan. En ook de afbeeldingen op het tuinbord kan je naar wens aanpassen.

Tuinbord zelf ontwerpen

Met onze uitgebreide beeldbank ontwerp je jouw eigen unieke tuinbord. 

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van de geboorteaankondiging voor in de tuin? Dan staat ons team voor je klaar om je te helpen.

Wil je graag een écht uniek tuinbord door ons laten ontwerpen? Dan maken we graag een tuinbord op maat voor je. Kies zelf de afbeeldingen, kleuren en teksten en wij maken er een tuinbord van in de vorm die hierbij past. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Originele geboorteaankondigingen voor buiten

Naast tuinborden hebben we ook andere geboorteaankondigingen voor buiten, in de tuin of op het raam. Denk bijvoorbeeld aan een geboortebord die je met zuignappen op het raam kan bevestigen. Leuk om in stijl te maken van jullie geboortekaartje! Ook met onze unieke raamstickers laat je op een bijzondere manier zien dat jullie kindje is geboren!