sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes zusje

 

Komt er een zusje bij? Hoe leuk is het dan om geboortekaartjes met een zusje te maken! We hebben al een mooie collectie kaartjes met zusjes die je zo kan kiezen. Of maak gebruik van onze uitgebreide beeldbank vol met zusjes in allerlei gezinssamenstellingen. Welkom lief zusje!

meisjes lief stoer originele vorm

De leukste geboortekaartjes met een zusje. In diverse stijlen en gezinssamenstellingen en om zelf aan te passen. Bekijk ze allemaal!

 meisjes lief stoer originele vorm

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Geboortekaartje voor een zusje

Ja, er is een klein zusje op komst! Iedereen is trots en jullie familie kan niet wachten - vooral de kleinste niet! Nu op zoek naar een geboortekaartje voor een zusje. Hoe leuk is het om de grote broers en zussen ook een rol te laten spelen bij de aankondiging? De grote collectie van Lief Leuk & Eigen bestaat uit diverse geboortekaartjes en ook kaartjes speciaal voor broertjes en zusje! Zo hebben we een prachtige collectie met silhouetjes, waar we heel veel leuke combinaties hebben met zusjes (en natuurlijk broertjes). Of kies voor een kaartje van Ellabellaboem, Nadine Illustraties of Gribbeltje - ook zij heel veel ontwerpen met een broertje of zusje!

Maak jouw unieke geboortekaartje voor een zusje

Met de handige ontwerptool en de uitgebreide beeldbank, kan je zelf het leukste geboortekaartje maken voor jullie volgende meisje. Zo hebben we veel lieve en leuke silhouetjes van zusjes (en broertjes), sterretjes, maantjes, hartjes of wereldbollen om jouw unieke geboortekaartje helemaal naar wens te maken. Voor elke gezins combinatie!

Ook mooi: foliedruk op je kaartje

Wil je je geboortekaartje extra bijzonder maken? Dan kan je ook kiezen voor foliedruk op je geboortekaartje. In de ontwerptool kan je kiezen voor goud, zilver, koper of roségoud. Voor dat prachtige accent op jouw kaartje voor het zusje! De folie ligt er prachtig op de kaart, met reliëf en geeft een echte shine. Bekijk hier onze hele collectie folie geboortekaartjes.

Lief of stoer? Kies jouw stijl

Voor jullie zusje kan je kiezen voor lieve geboortekaartjes maar heb je liever een stoer geboortekaartje voor een meisje? Geen probleem. Bekijk onze suggesties!

Welke layout kies jij?

Bij Lief Leuk & Eigen kan je kiezen uit meer dan 30 layouts (formaten). Het meest gekozen zijn de 10x21 kaart of de dubbele 13x13 kaart. Maar je kan ook kiezen voor diverse leuke labelkaartje (inclusief 2 labeltjes!), een tentkaartje of voor een kaartje met kalkpapier. Wil je een bestaand kaartje liever in een andere layout voor jullie nieuwe baby? Geen probleem. In onze Creative Hub leggen we je alles stap voor stap uit.

Bestel een gratis proefkaartje

Heb je jouw mooiste kaartje ontworpen? Dan is het fijn om deze ook even in het echt te beoordelen en een goede keuze te maken tussen de vele papiersoorten. Bestel daarom altijd een proefkaartje. Dan krijg je jouw ontwerp thuisgestuurd en kan je echt goed jouw ontwerp beoordelen. Het eerste proefkaartje krijg je van ons. Je ontvangt de code als je een account aanmaakt. Twijfel je over je papierkeuze? We leggen hier alle papiersoorten uit en kan je een gratis papierwaaier bestellen. 

De Designstudio helpt je graag

Het ontwerpen van een geboortekaartje doe je niet iedere dag. Wij wel! Daarom kijkt onze klantenservice heel graag met je mee. Of alles netjes staat, of wij nog tips hebben voor een goede tekstverdeling. Je mag ons altijd mailen of bellen. Of kijk even bij de Creative Hub. Hierin hebben we alle tips & trics voor je opgeschreven zodat jij het mooiste kaartje kan maken.