sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje
voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:
Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.
Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartje zelf maken

Ontwerp en maak hét geboortekaartje dat helemaal die helemaal bij jullie past. Je kan kiezen uit meer dan 30 formaten en layouts.

Formaat
Zelf maken vorm
 Toon meer
Zelf maken met folie
Zelf maken extra bijzonder
 Toon meer

Geboortekaartje zelf maken


Bij Lief Leuk & Eigen kan je geboortekaartjes ontwerpen die helemaal bij jullie passen. Natuurlijk kan je kiezen uit een van onze designs maar je kan ook beginnen met een lege kaart! Kies het formaat die bij je past en ontwerp het kaartje van jouw dromen!


 originele vormen kalkkaartjes meerluiken met foto hout kraft labeltje

Filter
Filters

Basiskaartjes van onze lay outs

Bij Lief Leuk & Eigen kan je trouwkaarten en geboortekaartjes ontwerpen die helemaal bij jullie passen. Natuurlijk kan je kiezen uit een van onze designs maar je kan ook beginnen met een lege kaart! Kies het formaat die bij je past en ontwerp het kaartje van jouw dromen! De beeldbank staat bij alle kaartjes open en je kan er ook je eigen afbeelding aan toevoegen.

Inspiratie nodig? Kijk dan eens bij de jongenskaartjesmeisjeskaartjes of de trouwkaarten collectie!

Gratis proefkaart

Heb je je kaartje helemaal naar eigen wens ontworpen? Bestel dan een proefdruk. De eerste is gratis, die krijg van ons helemaal voor niets. Gebruik hiervoor code GRPR01 in je winkelmandje. Zo kan je thuis goed beoordelen of je kaartje in kleur en papier goed uitkomt.

Advies op maat

Natuurlijk kijken we graag even met je mee! Je ontwerpt tenslotte niet dagelijks een mooi kaartje, toch fijn als er extra paar ogen even de uitlijning nakijken of nog wat tips geven. Mail onze kaartjesmakers gerust.

Ontwerp op maat

Liever niet zelf doen? Wij ontwerpen ook graag een kaartje voor je! Vanaf € 20,00 tot € 45,00 euro extra ontvang jij een design op maat. Dan hoef jij je er niet druk over te maken en weet je dat je een heel mooi kaartje krijgt!