sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Trouwkaarten met folie


Folie geeft die mooie shine op je trouwkaart. Folie geeft je kaart een prachtige mooie luxe touch. In de ontwerptool kan jij aangeven wat je in folie wilt zien en kan je ook de foliekleur kiezen. Ook kan je eerst een proefdruk met folie bestellen om het effect goed thuis te kunnen zien. Wij zijn fan! Helemaal op mooie papiersoorten speciaal voor folie!

Kies uit goud, koper, zilver of roségoud. Of ga voor de subtiele touch van witte of zwarte folie

Trouwkaarten met folie

Folie geeft die mooie shine op je trouwkaart. Folie geeft je kaart een prachtige mooie luxe touch. In de ontwerptool kan jij aangeven wat je in folie wilt zien en kan je ook de foliekleur kiezen. Ook kan je eerst een proefdruk met folie bestellen om het effect goed thuis te kunnen zien.

Extra bijzonder
Kleurtinten
 Toon meer
Soort trouwkaart
Stijl trouwkaart
Vorm trouwkaart

Foliekaartjes om zelf te ontwerpen


Trouwkaarten met folie zijn net iets specialer! En je kan helemaal zelf bepalen waar je folie wilt toepassen. Folie wordt achteraf op het drukwerk aangebracht, het is dus een extra bewerking. Wil je zelf folie op je trouwkaart toepassen, dan is het belangrijk dat je de juiste foliekleur gebruikt in de ontwerptool. Je kan kiezen tussen goud, zilver, koper en rosegoud als folie. Allemaal even mooi!

Je kan folie aan beide zijdes van het kaartje toepassen (dus bijvoorbeeld voor- en achterzijde van de kaart). De prijzen van de kaartjes zijn gebaseerd op folie aan 1 zijde maar wil je dubbelzijdig, dan kan dat ook. Dit kan je aangeven in je ontwerp en vervolgens juist aanklikken in je winkelmandje zodat de juiste prijs wordt berekend.