Enkel 110x175 Kalk voor
Formaat: Enkel 11x17,5 KALK

Enkel 110x175 Kalk

De combinatie tussen een mooie theatervouwkaart en inlay van kalkpapier is erg mooi. De kalkfolie is een mooi luxe papiertje. Het dunne papier geeft een "doorkijk" effect en kan daarom ook mooi over andere tekst of een afbeelding worden geplaatst.

Deze kalk basiskaart is helemaal naar eigen wens aan te passen. Let er wel op dat je de achterkant geen ontwerp geeft, want dit schijnt uiteraard door naar de voorzijde.

Ga aan de slag met onze fijne ontwerptool en maak deze kaart helemaal eigen. Heb je wat hulp nodig? Laat het ons gerust weten!

  • 11 x 17,5 cm - enkele kaart voor kalkpapier. Dit kaartje kan je gebruiken als kalkcover over een 11x17,5 kaart of als eigen kaart (kies dan wel voor Kalk extra dik)
  • Staande kaart
  • 12 x 18,5 cm (bekijk hier alle enveloppen in dit formaat))
  • Folie - dit kaartje is ook mogelijk met folie en kan je in de editor kiezen
  • Bekijk de opmaaktips over hoe je dit kaartje mooi kan opmaken & uitlijnen

Bij deze layouts voor kalkpapier kan je uit 2 soorten kiezen. Voor een cover of wikkel, kies dan de 110 grams. Kalkpapier dik kan gebruikt worden als losse kaart (zonder achterblad) maar is wel gevoelig voor vocht. Het kan gaan kromtrekken. Houd hier rekening mee. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Pas aan en bestel een GRATIS PROEFKAARTJE
  • Kies een van de mooie papiersoorten
  • Hulp nodig? We kijken graag met je mee
  • Tip: diverse kaartjes zijn ook mogelijk met folie (echt shine effect)
UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code