sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Losse labeltjes bij trouwkaarten


Losse labeltjes kan je voor elk gewenst doel gebruiken: als extra touch bij je trouwkaart, als naamkaartje voor op de bruilofttafel of als labeltje aan jullie bedankje. Je maakt hier zelf makkelijk de leuke kleine kaartjes in jullie huisstijl.

Bekijk ook deze trouwkaarten:

alle trouwkaarten folie aparte vorm zelf maken

Losse labeltjes voor je geboortekaartjes

Ontwerp hier zelf losse kaartjes voor jouw geboortekaartjes. Alle labeltjes kan je zelf maken en toevoegen aan jouw kaart.

Soort
Thema
Extra bijzonder
Formaat
Kleurtinten
Stijl trouwkaart
Zelf maken vorm
Zelf maken met folie
Zelf maken extra bijzonder

Losse labeltjes bij trouwkaarten

Kies uit een van onze losse labeltjes om zelf bij je kaartje te voegen. We hebben ze in diverse soorten en maten, passend bij elk soort kaartje. Een labeltje is ideaal voor een foto, de naam, de datum of voor een mooie quote. In onze voorbeelden vind je veel inspiratie.

Labeltjes alle trouwkaarten!

De losse labeltjes kan je helemaal zelf ontwerpen en bij elk kaartje toevoegen. Elke vorm trouwkaart kan je zo oppimpen, of je kan de labeltjes gebruiken als naamkaartje of labeltje aan een bedankje. =

Voordelige keuze

Je maakt 4 tot 6 labeltjes tegelijkertijd op 1 kaartje. Je hebt hierdoor dus minder labelkaartjes nodig dan het aantal adressen. Stel je hebt 100 adressen, dan hoef je maar 100 : 6 = 17 labelkaartjes te bestellen! Goed om rekening mee te houden

Labeltje met folie, goud – zilver – koper – rosegoud – zwartfolie en witfolie

Je kan de labeltjes ook wat extra’s meegeven door folie in je ontwerp te gebruiken. Dat kan je doen in de leukste kleuren: goud, zilver, koper, rosegoud, zwart of wit folie. Dan hoef je dit bijvoorbeeld niet op je kaart te doen. Een voordelige optie voor folie dus! 

Ideaal voor naamkaartjes of bedankjes

De labeltjes kan je overal voor gebruiken, ook voor bruiloftdecoratie. Denk aan naamkaartjes, bedankjes of als een leuke extra touch bij je trouwkaart.

Papiersoorten voor je labeltje

Doordat je het labeltje los ontwerpt en besteld, kan je voor je losse labeltjes een ander papiersoort kiezen dan dat je voor je kaart kiest. Hierdoor kan je leuk spelen met meerdere papiersoorten. Zo kan je juist bij je labeltje voor Paperwise gaan. Een leuke papiersoort met een mooie lichtbruine tint.

Bestel een proefkaartje

Ook van dit labelkaartje kan je een proefkaartje bestellen. We geven de eerste proefkaart gratis weg (exclusief de speciale opties zoals bijvoorbeeld folie). Proefkaarten worden niet uitgesneden (gestanst). We laten de vorm van de labeltjes zien door de roze lijnen mee te drukken. De oplages (vanaf 10 stuks) worden wel gestanst en gesneden geleverd!

Bijpassende touwtjes en paperclips

Hoe maak je deze leuke labeltjes vast aan je kaartje? Daarvoor wil je natuurlijk de leukste touwtjes en paperclips gebruiken voor je kaartje. Zodat alles mooi mixed en matched. Kijk daarvoor even op onze pagina touwtjes en clips. Daar vind je de leukste kleuren.

Snel in huis

Labeltjes worden gedrukt en daarna in de speciale vorm gesneden. Hierdoor hebben labelkaartjes een dag extra levertijd. Goed om rekening mee te houden!

Eigen vorm labeltje? Dat maken we graag voor je.

We kunnen ook een formaat labeltje voor jou toevoegen. Wil je liever een andere afmeting of vorm? Geen probleem. Dat kunnen we voor je toevoegen. Hiervoor maken we een stans op maat voor je. De kosten hiervoor bedragen € 20,00 en kan je bestellen via Aanpassing op maat. Stuur ons een mailtje met je wensen!