Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Trouwkaarten op maat ontworpen

Laat jullie trouwkaart custom made ontwerpen!

Je kan bij Lief Leuk & Eigen je eigen trouwkaart heel makkelijk zelf ontwerpen met onze handige ontwerptool. Maar als je iets speciaals wilt, een specifiek ontwerp, formaat of vorm, kunnen wij ook een prachtig ontwerp op maat voor jullie maken! Dit kan zowel voor een trouwkaart of voor de hele trouwhuisstijl.

Voordelen van custom made ontwerp

• Jouw eigen unieke design

• Expertise van de kaartjesmakers

* Meer design mogelijkheden in formaten, afwerking en lettertypes

• Gemak en service, want wij maken het ontwerp voor je

* Ook speciaal drukwerk mogelijk zoals letterpress, Oud Hollands papier, hotfoil etc.

Hoe werkt een design op maat?

In 6 stappen ontwerpen we samen met jullie een trouwkaart of trouwhuisstijl op maat!

Stap 1: Je geeft ons jullie briefing (wensenlijstje) zo duidelijk mogelijk door. Gebruik hiervoor deze pdf download bijvoorbeeld.

Stap 2: Naar aanleiding van jullie briefing, sturen wij een creatieve debriefing met duidelijke offerte.

Stap 3: Deze offerte en alle mogelijkheden nemen we graag telefonisch met jullie door. Dan besluiten jullie of jullie hiermee door willen gaan.

Stap 4: Wij starten met het design en maken een eerste voorstel om de richting te laten zien.

Stap 5: Naar aanleiding van jullie feedback wordt het design gemaakt en wanneer deze akkoord is, sturen we een proefdruk*.

Stap 6: Het design en alle teksten zijn akkoord gegeven door jullie. Wij sturen jullie een betalingslink en na betaling zullen wij het drukwerk bestellen.

Welke planning moet je aanhouden voor je trouwhuisstijl. Lees het in dit artikel!

Voorbeelden van Trouwhuisstijlen op maat

trouwkaart Mama to the Max

De Provence wedding van Mama to the Max

Marion en Jean-Philippe trouwden in Uzes, een bijzonder middeleeuws stadje in de Provence. Helemaal in de stijl van de trouwdag hebben wij de trouwhuisstijl mogen ontwerpen. Een feestje.

menukaarten Annic ten Duis

Annic & Robert ten Duis - september 2018

Wij mochten voor Annic & Robert ten Duis de gehele trouwhuisstijl ontwerpen en maken. Van een prachtige Save the Date in een doosje tot een letterpress Invite en een gepersonaliseerde deurhanger. Een #nietnormaal mooie huisstijl!

Menukaart op maat met goudfolie

Ibiza wedding met paspoort

Hoe leuk is het om je gasten uit te nodigen met een paspoortboekje als je gaat trouwen in Ibiza! De uitnodiging werd een 8 pagina tellend boekje met een boardingpass. Het feest kon direct beginnen!

Hoe lever je een duidelijke briefing aan?

Wanneer we een duidelijk wensenlijstje van jullie ontvangen, kunnen wij snel aan de slag met het maken van een creatieve debriefing en een offerte.

Wat moet er in een briefing staan?

• We ontvangen graag jullie wensen over het design en de stijl. Wat wordt de stijl van jullie bruilof? Geef bijvoorbeeld ook de locatie aan en stuur wat voorbeelden mee van enkele ideeen die jullie mooi vinden, bijvoorbeeld vanaf Pinterest.

• Geef een duidelijk idee over de elementen die jullie willen laten ontwerpen. Hiermee bedoelen we de soorten kaarten zoals Save the Date, Invite, Menukaarten, Naamkaartjes, Table seating etc.

• Hebben jullie expliciete wensen over de vorm en formaat van de kaarten? Bijvoorbeeld graag een pocketfold als Trouwkaart, of juist een stapelkaartje.

• Geef per element ook de aantallen aan. Een offerte is namelijk gebaseerd op formaat en aantallen. Denk er bij de aantallen wel aan hoeveel adressen jullie willen hebben als het gaat om de Save the Date en Trouwkaart. Gaat het om de menukaarten, dan zijn de aantallen gasten weer van belang.

* Willen jullie graag nog iets extra's op de kaart zoals goudfolie (of zilver of koper).

• Hebben jullie nog wensen over het papier? Wanneer je bijvoorbeeld heel graag dik karton (600 grams) wilt of papier met geschepte randen, dan gaan we ambachtelijk drukken. Dit heeft invloed op de prijsopgave.

 

Hoe werkt het ontwerpproces?

Wanneer we de briefing hebben ontvangen, zullen wij een Creatieve debriefing met offerte sturen. Hierin sommen we duidelijk jullie wensen op en geven wij aan waar wij aan denken op het gebied van stijl, formaten kaart en maken we een visueel voorstel en ontvang je een offerte met de prijs die hierbij hoort. Dit geeft al een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten. Op basis van dit pakket kunnen we een definitieve keuze maken in de soorten kaarten en formaten. Als dit zo goed als definitief is, kunnen wij starten met het design. Je ontvangt altijd 2 voorstellen van bijvoorbeeld de Save the Date en de trouwkaart, zodat deze mooi op elkaar aansluiten.

Je kan wijzigingen aanbrengen in de formaten en/of aantallen totdat we gaan drukken. Dus maak je geen zorgen om een veranderende gastenlijst. Wil je ook naamkaartjes laten drukken? Dan hebben we de definitieve namenlijst 4 weken voor de bruiloft nodig. Lees ook dit artikel over de planning van je wedding stationary.

 

Betaling van je drukwerk

Je betaalt pas voor het drukwerk wanneer we deze gaan bestellen. Wanneer het zover is, ontvang je van ons een betalingslink en factuur. Zodra de betaling is voldaan, wordt het drukwerk besteld. Vooraf loop je dus geen risico. Wel vragen we je om de ontwerpkosten vooraf te betalen.

 

Zelf ontwerpen (diy) of Custom made?

Je kan natuurlijk via onze ontwerptool ook zelf je trouwhuisstijl ontwerpen. Heel leuk om te doen. Maar vind je dit niet fijn of wil je meer ruimte in lettertypes, formaten en afwerking, kies dan voor onze Custom Made service. Wij ontwerpen dan alles persoonlijk voor je en je maakt gebruik van onze creativiteit en expertise. Een ontwerp op maat kost € 45,00 (excl eigen illustraties).