Laat jullie trouwkaart custom made ontwerpen!

Je kan bij Lief Leuk & Eigen je eigen trouwkaart heel makkelijk ontwerpen met onze handige ontwerptool. Maar als je een specifiek ontwerp, formaat of vorm voor ogen hebt, kunnen wij ook een prachtig ontwerp op maat voor jullie maken! Dit kan voor alleen de trouwkaart of voor de hele trouwhuisstijl.

Voordelen van custom made ontwerp

• Jouw eigen unieke design

• Expertise van de kaartjesmakers

* Meer design mogelijkheden

• Gemak en service

Hoe werkt een design op maat?

In 6 stappen ontwerpen we samen met jullie een trouwkaart of trouwhuisstijl op maat!

Stap 1: Geef ons jullie briefing (wensenlijstje) zo duidelijk mogelijk door

Stap 2: Creatieve debriefing met offerte

Stap 3: Terugkoppeling offerte

Stap 4: Start met design

Stap 5: Design en teksten akkoord, proefdruk*

Stap 6: Definitief akkoord: drukken en versturen

Welke planning moet je aanhouden voor je trouwhuisstijl. Lees het in dit artikel!

Voorbeelden van Trouwhuisstijlen op maat

trouwkaart Mama to the Max

De Provence wedding van Mama to the Max

Marion en Jean-Philippe trouwden in Uzes, een bijzonder middeleeuws stadje in de Provence. Helemaal in de stijl van de trouwdag hebben wij de trouwhuisstijl mogen ontwerpen. Een feestje.

menukaarten Annic ten Duis

Annic & Robert ten Duis - september 2018

Wij mochten voor Annic & Robert ten Duis de gehele trouwhuisstijl ontwerpen en maken. Van een prachtige Save the Date in een doosje tot een letterpress Invite en een gepersonaliseerde deurhanger. Een #nietnormaal mooie huisstijl!

Menukaart op maat met goudfolie

Ibiza wedding met paspoort

Hoe leuk is het om je gasten uit te nodigen met een paspoortboekje als je gaat trouwen in Ibiza! De uitnodiging werd een 8 pagina tellend boekje met een boardingpass. Het feest kon direct beginnen!

Hoe lever je een duidelijke briefing aan?

Wanneer we een duidelijk wensenlijstje van jullie ontvangen, kunnen wij snel aan de slag met het maken van een creatieve debriefing en een offerte.

Wat moet er in een briefing staan?

• We ontvangen graag jullie wensen over het design en de stijl. Wat wordt de stijl van jullie bruilof? Geef bijvoorbeeld ook de locatie aan en stuur wat voorbeelden mee van enkele ideeen die jullie mooi vinden, bijvoorbeeld vanaf Pinterest.

• Geef een duidelijk idee over de elementen die jullie willen laten ontwerpen. Hiermee bedoelen we de soorten kaarten zoals Save the Date, Invite, Menukaarten, Naamkaartjes, Table seating etc.

• Hebben jullie expliciete wensen over de vorm en formaat van de kaarten? Bijvoorbeeld graag een pocketfold als Trouwkaart, of juist een stapelkaartje.

• Geef per element ook de aantallen aan. Een offerte is namelijk gebaseerd op formaat en aantallen. Denk er bij de aantallen wel aan hoeveel adressen jullie willen hebben als het gaat om de Save the Date en Trouwkaart. Gaat het om de menukaarten, dan zijn de aantallen gasten weer van belang.

* Willen jullie graag nog iets extra's op de kaart zoals goudfolie (of zilver of koper).

• Hebben jullie nog wensen over het papier? Wanneer je bijvoorbeeld heel graag dik karton (600 grams) wilt of papier met geschepte randen, dan gaan we ambachtelijk drukken. Dit heeft invloed op de prijsopgave.

 

Aanpassingen tijdens het ontwerpproces

Wanneer we de briefing hebben ontvangen, zullen wij een Creatieve debriefing met offerte sturen. Hierin sommen we duidelijk jullie wensen op en geven wij aan waar wij aan denken en welke prijs hierbij hoort. Natuurlijk kan er nog van alles aangepast worden in het ontwerpproces. De aantallen en soorten kaarten worden pas definitief wanneer we gaan drukken. Dus maak je geen zorgen om een veranderende gastenlijst. Wil je ook naamkaartjes laten drukken? Dan hebben we de definitieve gastenlijst 4 weken voor de bruiloft nodig. Lees ook dit artikel over de planning van je wedding stationary.

 

Betaling van je drukwerk

Je betaalt pas voor het drukwerk wanneer we deze gaan bestellen! Wanneer het zover is, ontvang je van ons een betalingslink en factuur. Zodra de betaling is voldaan, wordt het drukwerk besteld! Vooraf loop je dus geen risico. We vragen je wel de ontwerpkosten vooraf te betalen.