sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje
voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:
Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.
Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Hippe geboortekaartjes

De leukste kaartjes, helemaal van nu. Met de mooiste hipste kleuren, de nieuwste lettertypes en leuke extra's zoals vormen en folie.

Bekijk ze allemaal

jongens hip meisjes hip aparte vorm

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Hippe geboortekaartjes


De leukste kaartjes, helemaal van nu. Met de mooiste hipste kleuren (denk beige, bruin maar ook colorblocks), de nieuwste lettertypes en leuke extra's zoals vormen en folie.

jongens hip meisjes hip aparte vorm

Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Hippe geboortekaartjes

Een geboortekaartje uitzoeken voor jullie kindje is heel speciaal. Je wilt natuurlijk dat het bijzondere en hippe geboortekaartjes zijn - dan ben je bij Lief Leuk & Eigen aan het juiste adres! De liefste collecties die helemaal van nu zijn. De hipste trends vind je terug in de kaartjes. Liever een stoer geboortekaartje of een DIY geboortekaartje waarbij de illustraties zijn aan te passen? Dat kan ook!

Jouw eigen teksten en opmaak

Ontzettend handig is de online editor - waarmee geboortekaartjes bekijken en bewerken heel gemakkelijk gaat. Het is super leuk om te doen en in een paar simpele stappen zijn de teksten aangepast naar jouw eigen geboorteteksten. Kies uit de leukste lettertypes en alle kleuren van de regenboog! En heb je vragen of wil je een ontwerp op maat. Dat kan ook! Onze klantenservice staat paraat en de designers denken graag mee om echte hippe geboortekaartjes te ontwerpen.

Gratis proefkaarten

Om dat hippe geboortekaartje eens in het echt te kunnen bekijken, bestel je gratis twee proefkaarten. Hoe dik is het papier, kloppen de teksten en zijn de kleuren naar wens? De proefdruk laat het allemaal zien, zo weet je zeker dat de geboortekaarten helemaal perfect zijn. En wil je de enveloppen eerder, dan bestel je ze gewoon vooraf! Kijk ook eens naar de sluitstickers en adresetiketten - die envelop wordt zo een feestje!