sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Hippe geboortekaartjes

De leukste kaartjes, helemaal van nu. Met de mooiste hipste kleuren (denk beige, bruin maar ook colorblocks), de nieuwste lettertypes en leuke extra's zoals vormen en folie.

alle kaartjes vrolijk klassiek aparte vorm

Trendy geboortekaartjes, helemaal van nu. Met de hipste designs, kleuren en vormen. De bijvoorbeeld aan beige, bruin maar ook kleurrijk. 

 vrolijk klassiek aparte vorm

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Hippe geboortekaartjes

Een geboortekaartje uitzoeken voor jullie kindje is heel speciaal. Je wilt natuurlijk dat het bijzondere en hippe geboortekaartjes zijn - dan ben je bij Lief Leuk & Eigen aan het juiste adres! De liefste collecties die helemaal van nu zijn. De hipste trends vind je terug in de kaartjes. Liever een stoer geboortekaartje of een DIY geboortekaartje waarbij de illustraties zijn aan te passen? Dat kan ook!

Jouw eigen teksten en opmaak

Ontzettend handig is de online editor - waarmee geboortekaartjes bekijken en bewerken heel gemakkelijk gaat. Het is super leuk om te doen en in een paar simpele stappen zijn de teksten aangepast naar jouw eigen geboorteteksten. Kies uit de leukste lettertypes en alle kleuren van de regenboog! En heb je vragen of wil je een ontwerp op maat. Dat kan ook! Onze klantenservice staat paraat en de designers denken graag mee om echte hippe geboortekaartjes te ontwerpen.

Gratis proefkaarten

Om dat hippe geboortekaartje eens in het echt te kunnen bekijken, bestel je gratis twee proefkaarten. Hoe dik is het papier, kloppen de teksten en zijn de kleuren naar wens? De proefdruk laat het allemaal zien, zo weet je zeker dat de geboortekaarten helemaal perfect zijn. En wil je de enveloppen eerder, dan bestel je ze gewoon vooraf! Kijk ook eens naar de sluitstickers en adresetiketten - die envelop wordt zo een feestje!

Hoe maak ik een hip geboortekaartje?

Op onze website kan jij zelf jouw hippe geboortekaartje ontwerpen. We hebben op deze pagina al heel veel hippe geboortekaartjes geselecteerd, maar je kan ook even kijken bij al onze geboortekaartjes, of bij onze geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Of maak echt je eigen hippe kaartje en begin met een eigen gekozen layout. Op onze pagina zelf maken vind je de blanco kaartjes die je helemaal zelf kan ontwerpen met onze uitgebreide beeldbank. Maak je eigen mooiste (en hipste) geboortekaartje!

Hoe bestel ik een gratis proefkaartje

Wanneer je een hip geboortekaartje hebt ontworpen, dan wil je natuurlijk graag in real live zien hoe jouw kaartje eruit ziet. Ook wij vinden het heel belangrijk dat je thuis goed de kwaliteit van ons mooie drukwerk kan beoordelen. En de kleuren kunnen op jouw kaartje anders overkomen dan op het beeldscherm. Daarom krijg je van ons een gratis proefkaartje. Wanneer je een account aanmaakt, ontvang je van ons een kortingscode voor een GRATIS proefkaartje. Deze code kan je vervolgens bij de bestelpagina invoeren. De kortingscode geldt voor het kaartje, de papiersoort én de verzendkosten! Wil je folie op je geboortekaartje, dan geldt hiervoor een meerprijs.

Trends voor hippe geboortekaartjes

De leukste trends om een hip geboortekaartje te maken:
Trend 1: Een bijzondere layout. Ga bijvoorbeeld voor een labelkaartje of een andere bijzondere vorm. Door te kiezen voor een formaat of layout dat net even anders is, maak je direct een bijzonder geboortekaartje!

Trend 2: Folie op je kaartje. Folie is een prachtige mooie 'shine' metallic die op je kaartje wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat er dus een echte glans. De folie ligt ook op je kaartje. Heel bijzonder dus. We bieden een prachtige collectie met folie die je zelf helemaal kan ontwerpen.

Trend 3: Kalkpapier! Kalkpapier kan je extra toevoegen aan je geboortekaartje voor een speciaal effect. Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden voor hippe geboortekaartjes met kalkpapier.