sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Raamstickers

Laat de hele buurt weten dat jullie kindje is geboren met deze prachtige raamstickers. Rond of vierkant. Groot of klein. We hebben het allemaal. Zit de sticker op basis van jouw kaartje er niet bij? Laat het weten! We maken hem graag voor je.

posters  geboorteborden tuinborden behangcirkels

Laat iedereen weten dat jullie prachtige kindje is geboren met deze raamstickers. In het rond of vierkant!

Geboortesticker voor het raam

Is jullie kindje geboren? Iedereen mag het weten. Daarom is het zo leuk om je huis te versieren met het grote nieuws. Raamstickers zijn hiervoor ideaal. Je plakt ze heel makkelijk op het raam. Ze zijn fijn groot zodat echt iedereen die langs loopt, fietst of rijdt, het grote nieuws ziet.

Helemaal op maat

De raamstickers kan je bij ons helemaal op maat ontwerpen. Passend bij je geboortekaartje. Zo is jullie baby huisstijl helemaal compleet. Zit jullie design er niet bij? We helpen graag om jouw kaartje om te zetten naar een raamsticker.

Kies je formaat

Je kan kiezen uit 50x70 cm of 50x50 cm. Een fijne grote duidelijk sticker dus. Je plakt de sticker aan de buitenzijde van het raam.

Geboortebord of raamsticker?

Om de geboorte van de kleine aan te kondigen kan je ook kiezen voor een geboortebord (v-bord / makelaarsbord). Deze is 3d op je raam en bevestig je met zuignappen. Bekijk hier de hele collectie geboorteborden.