Geboortekaartjes met dieren; beestachtig leuk!

Geboortekaartjes met dieren; beestachtig leuk!
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Populaire dieren voor geboortekaartjes

Geboortekaartjes met dieren worden nooit saai. Er zijn ook zoveel leuke dieren! Dieren uit het bos, boerderijdieren, zeedieren, wilde dieren, safari dieren, jungle dieren of dieren uit de dierentuin. Voor ieder dierenthema is er wel een passend geboortekaartje! Olifanten, walvissen, vosjes, uiltjes, ooievaars en giraffen zijn in 2021 erg populair. Maar ook een geboortekaartje met een dieren silhouet vallen in de smaak. Weet je het geslacht van jullie toekomstige kindje al? Bekijk dan de geboortekaartjes met dieren voor een jongetje of de geboortekaartje met dieren voor een meisje

Zie je door de beestenboel het bos niet meer?

Wat een beestenboel! Daarom hebben we voor de meest populaire dieren een speciale collectie gemaakt!

Geboortekaartjes met olifant | Geboortekaartjes met ooievaar | Geboortekaartjes met giraf | Geboortekaartjes met vos | Geboortekaartjes met walvis

Ontwerp je eigen geboortekaartje met je favoriete dier

Heb je jouw favoriete dier gezien op een kaartje in de juiste stijl? Wat fijn! In onze editor hoef je dan alleen nog jouw eigen tekst toe te voegen.

Staat je favoriete dier er niet tussen of wil je nét een andere stijl? Grote kans dat het dier in de beeldbank staat! In onze beeldbank vind je een uitgebreide collectie met plaatjes, silhouetten en illustraties van dieren en bijpassende afbeeldingen, zoals bomen, bloemen, broertjes, zusjes of wereldbollen.

Makkelijk ontwerpen met de online editor

Met onze online editor ontwerp je het geboortekaartje met je favoriete dier in een stijl die helemaal bij jullie past! Wil je toch wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Foliekaartjes met dieren

Je maakt je geboortekaartje met dieren nog mooier met folie! Je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie. Bij ieder kaartje staat aangegeven of folie op je kaartje mogelijk is. Dit heeft te maken met de papiersoort. Heb je vragen over folie op je kaartje? Mail ons dan even met je vraag, we helpen je graag!

Een GRATIS proefdruk van je dierenkaartje

Heb je jouw mooiste geboortekaartje met je favoriete dier(en) gemaakt in onze online editor? En wil je jouw kaartje voordat de baby geboren is in het echt bekijken? Bestel dan een GRATIS proefdruk! Dan zie je pas goed hoe mooi de dierenprints zijn op het door jou gekozen papier.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje heb aangevraagd, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze online editor? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt.

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!