sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 • Eerste proefdruk GRATIS
 • De leukste collectie bijzondere kaartjes
 • Fijne service!

Geboortekaartjes dieren; beestachtig leuk!


Maak jouw mooiste geboortekaartje met een dier! Van olifant tot leeuw, of hertje tot hond; er zijn heel veel leuke dieren om uit te kiezen. Kies je favoriete kaartje en pas naar wens aan!

olifant giraf leeuw vos beer jungle bos

Geboortekaartjes met dieren

Olifantjes, leeuwen, hertjes of hondjes: kies je favoriete geboortekaartje met dieren en pas naar wens aan!

Welke is jouw favoriet?

 olifant giraf leeuw vos beer jungle bos

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Etiketten soort
Filter
Filters
 • Soort
 • Thema
 • Extra bijzonder
 • Designers & Collabs
 • Formaat
 • Kleurtinten
 • Etiketten soort

Geboortekaartjes met dieren; beestachtig leuk!

Geboortekaartjes met dieren worden nooit saai. Er zijn ook zoveel leuke dieren! Dieren uit het bos, in de dierentuin, op de boerderij, uit de zee of jungle dieren. Voor ieder dierenthema is er wel een passend geboortekaartje! 

Weet je het geslacht van jullie toekomstige kindje al? Bekijk dan de geboortekaartjes voor een jongetje of de geboortekaartje voor een meisje door de filters te gebruiken!  

Welke dieren geboortekaartjes zijn populair?

Wat een beestenboel! Olifanten, walvissen, vosjes, uiltjes, ooievaars en giraffen zijn momenteel erg populair.  We hebben voor de meest populaire dieren een speciale collectie gemaakt!

Snel naarOlifant | Ooievaar Giraf | Vos | Walvis

Kan ik ook folie gebruiken op een geboortekaartje met dieren?

Je maakt je geboortekaartje met dieren nog mooier met folie! Je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie. Bij ieder kaartje staat aangegeven of folie op je kaartje mogelijk is. Dit heeft te maken met de papiersoort. Heb je vragen over folie op je kaartje? Mail ons dan even met je vraag, we helpen je graag!

Welke tekst zet ik op het geboortekaartje?

Welke tekst je op een geboortekaartje zet is natuurlijk heel persoonlijk. Op onze pagina met teksten en gedichtjes hebben we heel veel inspiratie op een rij gezet. In dit lijstje vind je een paar teksten voor je dieren geboortekaartje:

 • Home is where you are!
 • Ons sprookje krijgt betekenis
 • Schattig, om-op-te-vreten, onweerstaanbaar
 • Onze zoon is geboren, iedereen mag het horen
 • Een klein, groot gelukje, een klein stukje van ons allebei, dat ben jij 

Zo ontwerp en bestel je een geboortekaartje met je favoriete dier

Heb je jouw favoriete dier gezien op een kaartje in de juiste stijl? Wat fijn! In onze editor hoef je dan alleen nog jouw eigen tekst toe te voegen.

Staat je favoriete dier er niet tussen of wil je nét een andere stijl? Grote kans dat het dier in de beeldbank staat! In onze beeldbank vind je een uitgebreide collectie met plaatjes, silhouetten en illustraties van dieren en bijpassende afbeeldingen, zoals bomen, bloemen, broertjeszusjes of wereldbollen.

Met onze online editor ontwerp je het geboortekaartje met je favoriete dier in een stijl die helemaal bij jullie past! Wil je toch wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Hoe bestel ik een gratis proefdruk?

Heb je een uniek geboortekaartje met je favoriete dier(en) gemaakt in onze online editor? En wil je jouw kaartje voordat de baby geboren is in het echt bekijken? Bestel dan een GRATIS proefdruk! Dan zie je pas goed hoe mooi de dierenprints zijn op het door jou gekozen papier.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Hoe bestel ik makkelijk de geboortekaartjes na de geboorte?

Als je een proefkaartje heb aangevraagd, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze online editor? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt.

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!