Geboortekaartjes met een ooievaar: altijd lief!

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Een ooievaar op je geboortekaartje? Dat is helemaal van nu!

Je kan een uniek geboortekaartje met de ooievaar ontwerpen bij Lief Leuk & Eigen. Kies een van onze designs of ga aan de slag met de leuke beeldbank. Kaartje ontworpen? Bestel een gratis proefkaartje! Een geboortekaartje met een ooievaar is nooit weggeweest en een echte evergreen. Je kan een ooievaar in elke stijl aan je kaartje toevoegen. Zodat je altijd een bijzonder babykaartje maakt, die helemaal bij jullie past.

Ooievaar kan zowel voor een jongen als voor een meisje

We hebben heel veel geboortekaartjes voor jongens en meisjes in de collectie en natuurlijk ook met een ooievaar. Want een ooievaar past voor beiden leuk op de aankondiging. Wel kan je natuurlijk voor beiden een ander kleurpalet kiezen of ga je juist voor een gender neutraal kaartje? Met onze online ontwerptool kan je heel makkelijk veel aan je kaartje aanpassen, zoals kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Leuk zijn de ooievaars als silhouetjes. Strak en trendy, helemaal van nu. Je kan ook een kijkje nemen in onze collectie silhouetjes geboortekaartjes.

Wil je toch iets anders dan een ooievaar? Kijk dan ook eens bij onze dieren geboortekaartjes, of bij geboortekaartjes met olifantjes.

Extra mooi: ooievaar in folie (goud, koper, zilver of roségoud)

Omdat je elk kaartje naar wens kan aanpassen, kan je ook zelf aangeven of je folie (goudfolie bijvoorbeeld) wilt gebruiken op je kaartje. Folie is namelijk een echte shiny laag die over je kaartje wordt gedrukt. Het komt er ook als reliëf op te liggen. Heel mooi voor extra accenten, zoals de ooievaar, de naam of de datum. Je kan hier al onze geboortekaartjes met folie bekijken.

Maak een gratis proefkaartje van jouw ontwerp met de ooievaar!

Heb je kaartje helemaal samengesteld en ben je tevreden? Dan wil je natuurlijk zien hoe dit kaartje in 'reallife' eruit komt te zien. Bestel daarom een proefdruk van jouw ontwerp. Dan kan je de kleuren, teksten, papier en kwaliteit thuis goed beoordelen. Heel belangrijk, en daarom geven wij het eerste proefkaartje gratis. Je ontvangt een code voor een gratis kaartje wanneer je een account aanmaakt. 

Let op: het proefkaartje en de postzegel is helemaal gratis, maar als je folie gebruikt op je proefkaart dan betaal je hiervoor wel een toeslag.

Zelf je geboortekaartjes ontwerpen lastig? Wij helpen je!

Een geboortekaartje ontwerp je niet iedere dag. We kunnen helemaal begrijpen dat het lastig is om een mooi kaartje te ontwerpen. Twijfel, kleurkeuzes, lettertypes... er is zoveel om aan te denken. Je kan altijd een kijkje nemen op ons Creative Hub: hierin leggen wij al heel veel uit. Of vraag direct het advies van de experts: mail of bel ons gerust. We kijken graag met je mee.

Kaartje op maat? Geen probleem!

Heb je een specifiek ontwerp in gedachten? Leuk! Dat maken we graag voor je. Je kan bij onze design studio heel goed terecht voor een geboortekaartje op maat. Hier lees je hoe het werkt!