sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes olifant

Olifantjes staan zo leuk op geboortekaartjes, voor jongens én meisjes. Maak zelf jouw mooiste kaartje!

Bekijk alle dieren

 alle dieren giraf leeuw vos jungle bos

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

Geboortekaartje waarin de olifant de hoofdrol speelt

Kondig de geboorte van jullie kindje groots aan met een olifant op jullie geboortekaartje! Olifantjes zijn altijd leuk voor op een geboortekaartje. En kunnen zowel voor je een jongenskaartje als voor een meisje! Je kan olifantjes namelijk stoer en / of schattig op je babykaartje plaatsen. Ook voor een kaartje met een broertje of zusje kan een olifantje heel goed. Denk aan de olifantenoptocht. In onze collectie geboortekaartjes kan je de olifant dan ook terugvinden in verschillende stijlen. Kies jullie favoriet!

Ontwerp je eigen geboortekaartje met een olifant

Heb je jouw favoriete ontwerp met de olifant gevonden? Je kunt het kaartje openen in onze online ontwerptool en de tekst naar wens aanpassen. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende lettertypes, kleuren en grootte.

Staat jullie perfecte ontwerp niet in ons assortiment met geboortekaartjes met olifanten? Geen nood! Het is namelijk ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken. Kies het gewenste formaat uit onze basiskaarten en sla deze op in je account. Je kunt het kaartje geheel naar wens opmaken. In onze beeldbank vind je verschillende afbeeldingen van olifanten en bijpassende afbeeldingen, zoals andere dieren, hartjes, broertjes en zusjes.

Makkelijk ontwerpen met de online ontwerptool

Met onze online ontwerptool maak je jouw perfecte geboortekaartje met olifanten helemaal zelf. Wil je toch liever wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Foliekaartjes met olifant

Maak je geboortekaartje nog mooier met foliebewerking. Je kunt kiezen uit de foliekleuren goud, zilver, roségoud of koper. Bij ieder kaartje staat aangegeven of folie op je kaartje mogelijk is. Dit heeft te maken met de papiersoort. Heb je vragen over folie op je kaartje? Mail ons dan even met je vraag, we helpen je graag!

Olifant op een echt houten kaartje

Bij Lief Leuk & Eigen kan je echt kiezen voor een uniek geboortekaartje. Zo kan je ook je geboortekaartjes op echt hout laten drukken. Heel stoer en echt bijzonder. In deze collectie hebben we ook ontwerpen met olifanten. Een perfecte combinatie!

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje met olifant

Heb je jouw mooiste geboortekaartje met de olifant(en) klaar staan in onze online ontwerptool? En wil je jouw kaartje graag in het echt zien voordat de baby is geboren? Bestel dan een GRATIS proefdruk! Maak een account bij ons aan en ontvang de code voor een gratis proefdruk per mail.

LET OP! Bij een proefkaartje met foliebewerking ontvang je wel het proefkaartje en de envelop gratis maar betaal je wel een toeslag voor de folie.

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje heb aangevraagd, dan staat dit geboortekaartje klaar voor je in je account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Even alles goed checken en dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 15.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze online ontwerptool? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt.