sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes op echt hout

Een geboortekaartje van hout is een bijzondere manier om jullie baby aan te kondigen! Het berkenhout zorgt voor een mooi uniek en stoer kaartje. Een echt natuurproduct! 

meisje jongen zelf ontwerpen

Soort
Thema
 Toon meer
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten

Geboortekaartjes op hout

Een houten geboortekaartje (van echt hout) is een bijzondere manier om jullie baby aan te kondigen! Het berkenhout zorgt voor een mooi uniek en stoer kaartje. Een echt natuurproduct! De kaartjes kan je zowel dubbelzijdig als enkelzijdig laten bedrukken. Met rechte hoeken of met rondhoeken.

Geboortekaartjes van echt berkenhout

De geboortekaartjes worden gedrukt op echt berkenhout van 2 mm dik. Een echt heel mooi stevig kaartje dus. Het hout is een echt natuurproduct. Elk kaartje zal er dan ook uniek uitzien!

Jongenskaartjes op hout

We hebben een mooie collectie houten jongenskaartjes voor jullie gemaakt. Een ontwerp mag best stoer en minimalistisch zijn, zodat je het hout een belangrijk onderdeel van het design is. Liever geen houten jongenskaartje maar een jongenskaartje op een van onze mooie papiersoorten? Bekijk dan de hele collectie geboortekaartjes voor jongens.

Meisjeskaartjes op hout

Een geboortekaartje op hout is ook superleuk voor een meisje! We hebben lieve en stoere geboortekaartjes voor de meisjes in de collectie staan. Natuurlijk kan je alles naar wens aanpassen met onze uitgebreide beeldbank! En heb je liever een ander geboortekaartje voor jullie babygirl? Bekijk dan hier alle trendy meisjeskaartjes.

Proefdruk van jouw houten geboortekaartje

Natuurlijk wil je kijken hoe je geboortekaartje op hout er in het écht uit komt te zien! Daarom kan je altijd een proefkaartje aanvragen. Een proefkaartje op hout is niet helemaal gratis. We vragen hier een kleine tegemoetkoming voor van € 5,00.

Goedkope houten geboortekaartjes

Een geboortekaartje op echt berkenhout hoeft helemaal niet duur te zijn! Voor slechts een toeslag van € 1,50 per kaartje kan jij jouw geboortekaartjes op hout bestellen. Tip: bestel straks je kaartjes oplage bijvoorbeeld 50/50. Dus een gedeelte op papier en een gedeelte op hout. Zo bepaal jij hoeveel jij wilt uitgeven aan deze bijzondere houten geboortekaartjes.

Verzendkosten houten geboortekaartjes

De geboortekaartjes worden gedrukt op 2 mm berkentriplex. Een houten kaartje is zwaarder dan papier. Maar een 10x15 cm kaartje past nog binnen 1 postzegel. Fijn om te weten toch?