sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Losse labeltjes voor je geboortekaartjes

Een los labeltje bij je geboortekaartje kan net een leuke finishing touch geven. We hebben leuke diverse kleine kaartjes die je los kan bestellen, in diverse formaten. Je maakt een grotere kaart met kleine kaartjes van 4, 6 of zelfs meer stuks. Handig!

Bekijk ook deze geboortekaartjes:

alle extra's folie aparte vorm zelf maken

Ontwerp hier zelf losse kaartjes voor jouw geboortekaartjes. Alle labeltjes kan je zelf maken en toevoegen aan jouw kaart.

Soort
Thema
Extra bijzonder
Formaat
Kleurtinten
Zelf maken vorm
Zelf maken met folie
Zelf maken extra bijzonder

Losse labeltjes bij je geboortekaartje

Kies uit een van onze losse labeltjes om zelf bij je kaartje te voegen. We hebben ze in 4 soorten en maten, passend bij elk soort kaartje. Een labeltje is ideaal voor een foto, de naam, de datum of voor een mooie quote. In onze voorbeelden vind je veel inspiratie.

Labeltjes voor jongenskaartjes en voor meisjeskaartjes!

De losse labeltjes kan je helemaal zelf ontwerpen en bij elk kaartje toevoegen. Zo kan je elk jongenskaartje en meisjeskaartje extra leuk oppimpen. Kies bijvoorbeeld een simpel 10x15 kaartje voor een jongen of een meisje en voeg hieraan een van de labeltjes toe voor een extra touch.

Voordelige keuze

Je maakt 4 tot 6 labeltjes tegelijkertijd op 1 kaartje. Je hebt hierdoor dus minder labelkaartjes nodig dan het aantal adressen. Stel je hebt 100 adressen, dan hoef je maar 100 : 6 = 17 labelkaartjes te bestellen! Goed om rekening mee te houden

Labeltje met folie, goud – zilver – koper – rosegoud – zwartfolie en witfolie

Je kan de labeltjes ook wat extra’s meegeven door folie in je ontwerp te gebruiken. Dat kan je doen in de leukste kleuren: goud, zilver, koper, rosegoud, zwart of wit folie. Dan hoef je dit bijvoorbeeld niet op je kaart te doen. Een voordelige optie voor folie dus! Je kan ook kiezen voor onze collectie foliekaartjes, voor nog meer inspiratie.

Layouts inclusief labeltjes

Deze labeltjes zijn los, en bestel je dus extra bij je kaart. We hebben ook layouts voor je gemaakt waarbij de label al is geïntegreerd in het design, zoals bij kaartje Kenzi of Livia of Lars. Dan maak je samen met de kaart direct het labeltje op. Ook heel handig en dan hoef je maar 1 kaartje te bestellen.

Papiersoorten voor je labeltje

Doordat je het labeltje los ontwerpt en besteld, kan je voor je losse labeltjes een ander papiersoort kiezen dan dat je voor je kaart kiest. Hierdoor kan je leuk spelen met meerdere papiersoorten. Zo kan je juist bij je labeltje voor Paperwise gaan. Een leuke papiersoort met een mooie lichtbruine tint.

Bestel een proefkaartje

Ook van dit labelkaartje kan je een proefkaartje bestellen. We geven de eerste proefkaart gratis weg (exclusief de speciale opties zoals bijvoorbeeld folie). Proefkaarten worden niet uitgesneden (gestanst). We laten de vorm van de labeltjes zien door de roze lijnen mee te drukken. De oplages (vanaf 10 stuks) worden wel gestanst en gesneden geleverd!

Bijpassende touwtjes en paperclips

Hoe maak je deze leuke labeltjes vast aan je kaartje? Daarvoor wil je natuurlijk de leukste touwtjes en paperclips gebruiken voor je kaartje. Zodat alles mooi mixed en matched. Kijk daarvoor even op onze pagina touwtjes en clips. Daar vind je de leukste kleuren.

Snel in huis

Labeltjes worden gedrukt en daarna in de speciale vorm gesneden. Hierdoor hebben labelkaartjes een dag extra levertijd. Goed om rekening mee te houden!

Eigen vorm labeltje? Dat maken we graag voor je.

We kunnen ook een formaat labeltje voor jou toevoegen. Wil je liever een andere afmeting of vorm? Geen probleem. Dat kunnen we voor je toevoegen. Hiervoor maken we een stans op maat voor je. De kosten hiervoor bedragen € 20,00 en kan je bestellen via Aanpassing op maat. Stuur ons een mailtje met je wensen!