Levertijden en informatie

Een snelle levering, daar gaan we voor! We doen dagelijks ons best om kaartjes, posters, canvassen en andere producten die je bij ons besteld zo snel mogelijk te leveren. Wij geven altijd aan wanneer wij een pakket overdragen aan de verzendpartij.

Onderstaand een overzicht van de producten en de bijhorende levertijden:

Kaartjes:

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verstuurd.

Op nationale feestdagen zoals Kerstmis, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaart, Koningsdag zijn we gesloten en wordt er niet gedrukt.

Enveloppen:

*Enveloppen zitten niet standaard bij de kaartjes inbegrepen.

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Je kunt enveloppen meebestellen met de kaartjes of los bestellen, dan kan je de enveloppen alvast schrijven.

Je hebt keuze uit voorraad enveloppen en enveloppen die wij voor je bestellen. Bestel je voorraad enveloppen dan worden deze (indien direct besteld met de kaartjes) met de kaartjes meegeleverd, want deze liggen op voorraad bij onze drukker. Om jouw envelop keuze te vergroten, hebben we ook enveloppen 'Op bestelling'. Deze worden  vanaf een ander adres verzonden. Er wordt dan ook extra verzendkosten voor deze enveloppen gerekend (tip: deze kan je dan altijd beter vooruit bestellen).

Etiketten:

Los besteld met evt. enveloppen en/of sluitstickers: Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Bestel je etiketten tegelijk met de geboortekaartjes (oplage) dan worden deze dezelfde dag gedrukt en meegestuurd met de kaartjes.

Sluitstickers:

Losse bestelling met evt. enveloppen en/of etiketten: Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Bestel je sluitstickers tegelijk met de geboortekaartjes (oplage) dan worden deze dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Deze worden los vanaf een andere leverancier verstuurd.

Posters:

Levertijd: 2 werkdagen

Canvas:

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

 

Heb je vragen over de levertijd van jouw bestelling? Je kunt via je account ons een berichtje sturen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.