Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Levertijden en informatie

Corona-update: wij zijn open en leveren volgens de vermelde levertijden. Lees hier meer!

 

Een snelle levering, daar gaan we voor! We doen dagelijks ons best om kaartjes, posters en andere producten die je bij ons besteld zo snel mogelijk te leveren. Wij geven altijd aan wanneer wij een pakket overdragen aan de verzendpartij (meestal PostNL want daar hebben we de beste ervaringen mee).

Onderstaand een overzicht van de producten en de bijhorende levertijden:

1. Levertijd kaartjes

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag verwerkt. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking die je zelf via de site besteld. Heb je een kaartje met een extra bewerking, zoals folie of stansen, dan is de levertijd 2-3 werkdagen extra. De oplage worden verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met drukke bezorgdagen zoals Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis.

Op nationale feestdagen zoals Kerstmis, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaart, Koningsdag zijn we gesloten en wordt er niet gedrukt.

Bestel je bij je kaartjes extra losse producten zoals strikjes of houten elementen, dan worden deze mee verstuurd met je order. Wel is soms aan te raden om deze vooruit te bestellen, dit zijn voorraad producten die mogelijk tijdelijk uitverkocht kunnen zijn. Helemaal met deze huidige Coronatijd.

2. Levertijd enveloppen:

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Je kunt enveloppen meebestellen met de kaartjes of zelf alvast los bestellen, dan kan je de enveloppen alvast schrijven.

Je hebt keuze uit voorraad enveloppen en enveloppen die wij voor je bestellen. Bestel je voorraad enveloppen dan worden deze (indien direct besteld met de kaartjes) met de kaartjes meegeleverd, want deze liggen op voorraad bij onze drukker. Om jouw envelop keuze te vergroten, hebben we ook enveloppen 'Op bestelling'. Deze worden vanaf een ander adres verzonden. Er wordt dan ook extra verzendkosten voor deze enveloppen gerekend (tip: deze kan je dan altijd beter vooruit bestellen).

3. Levertijd adresetiketten

Adresetiketten voor 12.00 uur besteld worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Let op: ze worden verstuurd met brievenbuspost. Hierdoor hebben wij geen zicht op de levertijd en duurt het meestal 2-3 werkdagen. Brievenbuspost naar België kan er soms wat langer over doen.

Bestel je etiketten tegelijk met de geboortekaartjes (oplage) dan worden deze dezelfde dag gedrukt en meegestuurd met de kaartjes.

4. Levertijd sluitstickers

Sluitstickers voor 12.00 uur besteld worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Let op: ze worden verstuurd met brievenbuspost. Hierdoor hebben wij geen zicht op de levertijd en duurt het meestal 2-3 werkdagen. Brievenbuspost naar België kan er soms wat langer over doen.

Bestel je sluitstikcers tegelijk met de geboortekaartjes (oplage) dan worden deze dezelfde dag gedrukt en meegestuurd met de kaartjes.

5. Levertijd posters

Levertijd: 2 werkdagen

Verzending met pakketpost (vanaf formaat 30x40 cm)

6. Levertijd raamstickers

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Verzending met pakketpost