sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Geboortekaartjes trends 2024

Op zoek naar een echt trendy geboortekaartje? We hebben de laatste trends hier lekker makkelijk op een rij gezet voor je. Wat zijn de laatste trends in geboortekaartjes design? Denk aan de hippe kaartjes in tentvorm, de leuke originele 3d kaartjes of juist minimalistische kaartjes. Verder zien we heel veel bloemen en natuur terug én natuurlijk de aparte vormen. Welke trend past bij jullie als geboortekaartje? Bekijk ze allemaal.

Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

De opkomende trend voor geboortekaartjes: 3D kaartjes

De echte laatste trend die we zien in het design van geboortekaartjes zijn de bijzondere 3D geboortekaartjes. Je zet ze leuk neer en vertellen een echt verhaaltje. De 3D kaartjes zijn in leuke skylines verkrijgbaar (denk aan Amsterdam, Rotterdam) maar ook leuk in dieren of boerderij thema.

 

Minimalistische kaartjes zijn een blijvertje onder de trends

Stijlvolle minimalistische kaartjes waren in 2023 een trend en dat gaat nog even door. Omdat deze kaartjes zo mooi tijdloos zijn. Door mooie lettertypes te combineren met goudfolie (of een andere kleur van onze folies) en te kiezen voor luxe papiersoorten, heb je een kaartje die gewoon prachtig is. De minimalistische trend sluit heel goed aan op de beige trend maar kan met juist heel veel kleur worden toegepast. Less is more. Minimalistische kaartjes zijn eigenlijk de nieuwe klassieke kaart!

 

Trend gesignaleerd: natuur, bloemen 

Geboortekaartjes met natuur, bloemen, blaadjes of wreaths zien we echt steeds vaker voorbij komen. Vooral ook op duurzaam geboortekaartjes, gedrukt op papier zoals Paperwise, handgeschept of groeipapier. Het leuke is dat je deze trend ook goed kan combineren met de trend aparte vormen en minimalistische trend.

Echt hip: geboortekaartjes in aparte vormen

Geboortekaartjes zijn momenteel in de leukste en bijzondere vormen verkrijgbaar. Zelf ook een vorm op verzoek is nu mogelijk. En dat geeft leuke bijzondere kaartjes, zoals onze wolkenkaartje Morris, of de leuke tentkaartjes. Wil je een vorm op maat? Lees hier hoe je je eigen vorm voor je kaartje kan bestellen.

 

Grote wens om het geboortekaartje leuk neer te kunnen zetten

We horen steeds vaker de wens om een kaartje te kunnen kiezen die je ook leuk neer kan zetten en dan het liefst met een bijzondere vorm. Dat kan! Denk aan de leuke dubbele boogkaartjes of de tentkaartjes. Beide bijzondere kaartjes die lang bij de vrienden en familie blijven staan.