Geboortekaartjes met ronde, boog en ovale vormen

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
 • Soort
 • Thema
 • Extra bijzonder
 • Designers & Collabs
 • Formaat
 • Kleurtinten
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Nieuw en origineel: geboortekaartjes met ronde vormen

Wauw, geboortekaartjes met ronde vormen zijn helemaal van nu! Ze hebben een unieke uitstraling, dus als je een bijzonder kaartje wilt voor jullie zoontje of dochtertje, dan is een geboortekaartje met mooie ronde vormen zeker een optie!

Ronde vormen of ronde hoeken?

Geboortekaartjes met ronde vormen zijn kaartjes waar een boogvorm in terug komt. Eén of meerdere zijdes van het kaartje is volledig rond. Bijvoorbeeld een boogkaartje, een ovalen kaartje of geboortekaartje met een halve cirkel - zoals op de foto's hieronder - is zo'n kaartje met ronde vormen. 

Geboortekaartje met ronde vorm boogkaartjeOvaal geboortekaartje halve cirkel geboortekaartje Quinten

Bij kaartjes met ronde hoeken zijn de hoekjes van het geboortekaartje afgerond. Wel rond van vorm, maar niet zo rond als een boog. Wil je zo'n kaartje? Kijk dan op de pagina met geboortekaartjes met ronde hoeken.

Geboortekaartje met rondhoek no├ę

Ronde geboortekaartjes

We zijn druk bezig om onze collectie uit te breiden met ronde geboortekaartjes! Het is al mogelijk, dus als je interesse hebt maken we graag een kaartje op maat. Neem contact met ons op om je wensen voor een rond geboortekaartje te bespreken!

Foliedruk op je geboortekaartje

Een geboortekaartje met ronde vormen in combinatie met foliedruk juichen wij alleen maar toe! Zo'n laagje shiny folie op het kaartje (je voelt het extra laagje zelf zitten) geeft je geboortekaartje een luxe uitstraling. De geboortekaartjes met ronde vormen zijn allemaal geschikt voor folie. Kies favoriete foliekleur (goud, rosé, zilver, koper, wit of zwart) en voeg toe aan je kaartje in de ontwerptool. Hulp nodig? In onze Creative Hub leggen we het haarfijn uit én ontdek je alle tips & trick voor het maken van je mooiste kaartje. 

Bestel een proefdruk in 5 stappen

Als je jouw mooiste kaartje hebt gemaakt (met of zonder folie) dan wil je deze - voordat je zoon of dochter geboren wordt - natuurlijk eerst even in het echt bekijken! Zo zie en voel je het ontwerp, de kleuren en het papier pas écht goed. Gelukkig is een proefdruk zo besteld. Volg deze 5 stappen voor het aanvragen van een proefkaartje:

 1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
 2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
 3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
 4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
 5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)

* Op een gratis proefdruk zit geen folie. Bij proefkaartjes met folie rekenen wij een toeslag van €5,00 per proefkaart.Omdat foliedruk een extra bewerking is (een speciale druktechniek) is de levertijd voor proefkaartje met folie 3-4 werkdagen.