Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 26-10-2021
Formaat: Dubbel 10x15 STANS

Geboortekaartje boog clean bruintinten donker- Lauren

Stoer geboortekaartje in mooie bruintinten en extra bijzonder door de leuke vorm. Dit kaartje kan je helemaal naar wens aanpassen. De boog vorm zie je terug in het design en komt daardoor heel mooi naar voren. Hier ook nog afgewerkt met goudfolie maar dat is natuurlijk een optie waar je zelf voor kan kiezen! Deze kaartjes worden gestanst na het drukken, in de ronde vorm. Stanskaartjes hebben wel iets langere levertijd.

Bij dubbele kaarten kan je uit 6 papiersoorten kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze mooie papiersoorten zoals luxe wit, klassiek of de de cotton mooi stevig. Papier geeft ook kleur mee aan je kaartje. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Bij stanskaartjes geldt: 2-3 dagen levertijd

Extra bewerkingen
Kies je ook voor folie op je kaartje? Dan is dit nog een extra bewerking. De levertijd is dan 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Pas aan en bestel een GRATIS PROEFKAARTJE
  • Kies een van de mooie papiersoorten
  • Hulp nodig? We kijken graag met je mee
  • Tip: diverse kaartjes zijn ook mogelijk met folie (echt shine effect)
UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code