sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes tweeling

Krijgen jullie niet 1 maar 2 of zelfs meer kindjes? Dan kondig je dat natuurlijk groots aan met het mooiste geboortekaartje. We hebben een fijne unieke collectie geboortekaartjes voor tweelingen en meerlingen! Bekijk ze allemaal.

Ook een ontwerp op maat is mogelijk. Onze designers denken graag met je mee!

alle kaartjes aparte vorm silhouetjes stoer dieren zelf maken

Krijgen jullie niet 1 maar 2 of zelfs meer kindjes? We hebben een fijne unieke collectie geboortekaartjes voor tweelingen en meerlingen! Bekijk ze allemaal.

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

De leukste tweeling geboortekaartjes

Het krijgen van maar liefst twee kindjes tegelijkertijd is een uniek en bijzonder moment. Dat mag je vieren met een lief tweeling-geboortekaartje. En ook het maken van een tweeling geboortekaartje is dubbel zo bijzonder! Ben je in verwachting van een tweeling? Van bijna al onze geboortekaartjes kan je een tweelingkaartje maken, in allerlei vormen en stijlen. Ga je voor clean, strak, stoer of klassiek. Of kies je juist voor een mooie illustratie? 

Maak zelf je tweeling geboortekaartje

Alle kaartjes in de collectie zijn aan te passen naar eigen wens met onze handige online editor. Kleuren, afbeeldingen en teksten; je past alles gemakkelijk aan! Nu zijn onze babykaartjes al superleuk ontworpen dus je kan ook heel makkelijk een bestaand kaartje gebruiken. Je kan ook prima twee-eiige tweelingkaartjes maken, bijvoorbeeld voor een jongen en een meisje. Zit jouw ideale tweelingkaartje er nog niet tussen? Dan kan je natuurlijk altijd even bellen of mailen en helpen onze kaartjesexperts je graag verder!

Kan ik ook zelf een tweeling geboortekaartje ontwerpen?

Dat kan! Bij onze basiskaartjes vind je alle vormen kaartjes die je helemaal zelf kan ontwerpen. Je kan van één kaartje heel goed een geboortekaartje voor een tweeling maken. Sommige vormen en layouts zijn net even leuker te gebruiken voor een tweeling. Denk aan een tweeluik, waarbij je ieder kindje zijn eigen kant geeft en in het midden nog een gezamenlijk gedeelte! Of een drieluik of vierluik kan je ook heel leuk gebruiken voor alle namen en gegevens. Of ga voor een labelkaartje, voor elk kindje zijn eigen kaartje. 

Welke tekst zet ik op een tweelingkaartje?

Een tweelingkaartje verdient een passende tekst. Een leuke welkomszinnetje bijvoorbeeld. Zoals ‘twee keer geluk’ ‘double trouble’ ‘twee keer een wonder, dubbel zo bijzonder’ of ‘wij zijn ontzettend blij met deze twee erbij’… Nog meer leuke teksten en gedichtjes voor tweelingkaartjes vind je op onze gedichtjespagina! Verder zet je natuurlijk groot de namen op de kaartjes en de geboortegegevens zoals datum, tijd, gewicht en lengte.

Welke stijl geboortekaartjes voor een tweeling?

We hebben tweeling geboortekaartjes is allerlei stijlen. Omdat je op een kaartje wat meer gegevens zet dan op een eenlingkaartje, is een simpel of clean tweelingkaartje erg makkelijk, zodat je alle gegevens goed kwijt kan! Met een mooie achtergrond zoals watercolor, velvet of kraft, heb je snel een mooi design. Daarnaast hebben we ook leuke tweelingkaartjes met dieren of silhouet-geboortekaartjes voor een tweeling. Allebei super stijlvol!

Wanneer begin je met een tweeling geboortekaartje?

Omdat een tweeling vaak iets eerder wordt geboren, raden we aan om op tijd met de geboortekaartjes voor jullie tweeling te beginnen. Zo heb je nog alle energie om jouw unieke kaartje te maken en ook nog te finetunen. Wij raden aan om dit te doen ronde de 28 weken.

Geboortekaartjes tweeling met een foto

Hoe leuk is om jullie tweeling direct voor te stellen met een foto op het geboortekaartje. Je kan elk kaartje voorzien van een eigen foto, bijvoorbeeld op het kaartje zelf of als los labeltje. Tip: je kan meerdere geboortekaartjes klaarzetten in je account. Twijfel je over een foto op je geboortekaartje? Zet dan twee versies van je geboortekaartje klaar, één met een foto van de tweeling en één zonder de foto. Wanneer je kiest voor een vierluik geboortekaartje, kan je elk kindje een eigen foto en een eigen tekst zijde geven. Zo heb je toch 2 kaartjes in een kaartje. Ideaal voor een tweelingkaartje.

Hoeveel geboortekaartjes stuur je bij een tweeling?

Stuur je bij een tweeling ook twee geboortekaartjes? Wanneer je zwanger bent van een tweeling ben je een bezig met een dubbele uitzet. Gelukkig geldt dat niet voor een geboortekaartje voor een tweeling. Met één geboortekaartje kan je heel goed beide kindjes aankondigen. Door leuk te spelen met de indeling van de tweeling babykaartjes en het formaat, ontwerp je een uniek geboortekaartje. Zo kan je met een dubbel labelkaartje, een vierluik of een theaterkaart twee kaartjes in één maken.