sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes met lijntekeningen

De liefste geboortekaartjes met daarop een lijntekening van een meisje of jongen. Pas gemakkelijk helemaal naar wens aan!

 alle kaartjes jongen meisje klassiek  dieren

De liefste geboortekaartjes met een lijntekening.

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Een pentekening op je geboortekaartje; minimalistisch en stijlvol

Super trendy zijn ze, de geboortekaartjes met lijntekening (ook wel pentekening). We kunnen wel stellen dat een lijntekening op je geboortekaartje dé trend is van dit najaar. Prachtig in combinatie met herfstkleuren, maar ook met lieve pastelkleuren. Welke kleur je ook kiest, met een geboortekaartje met pentekening maak je zeker weten indruk! 

Silhouetje of lijntekening?

Een silhouetje of lijntekening hebben veel van elkaar weg, maar toch verschillen ze van elkaar! Bij een geboortekaartje met een silhouetje bestaat de afbeelding uit één vlak (vaak zwart of folie). Een silhouette heeft het wel iets weg van een schaduw. Bij een lijntekening zijn de vormen van bijvoorbeeld een broertje, zusje of dier aangegeven door lijnen, zonder opvulling of schaduwen.Silhouetjes geven een geboortekaartje een stoerdere look, terwijl een lijntekening creatief, lief en minimalistisch is! 

Met de hand getekende geboortekaartjes

Al onze ontwerpen van geboortekaartjes met lijntekening zijn met de hand getekend door illustratrice Kristie. In de collectie geboortekaartjes vind je al haar ontwerpen terug. Heb je een mooi kaartje gezien? Dan pas je 'm gemakkelijk aan in onze ontwerptool. Denk aan de teksten, maar ook de kleuren en symbolen op het kaartje. Heb je 

Illustratrice Kristie Lief Leuk & Eigen

 

"Met een lijntekening maak je je kaartje net iets persoonlijker. Een illustratieve, persoonlijke en minimalistische manier om jouw kaartje bijzonder te maken."

- Kristie, illustratrice bij Lief Leuk & Eigen

 

Lijntekening op maat

Heb je een foto die je graag wilt laten uitwerken in een lijntekening voor op je geboortekaartje? Bijvoorbeeld van een broertje of zusje met een baby'tje? Dan maken we graag een lijntekening op maat! Voor €45 ontwerpt Kristie een unieke én persoonlijke lijntekening voor jullie toekomstige zoon of dochter. 

Heb je een mooie lijntekening gezien in onze collectie of in de beeldbank, maar wil je die nét iets anders? Dan passen we de illustratie graag voor je aan (ontwerpkosten €20,00). 

Wil je dat we even meekijken met je ontwerp, of wil je advies en tips? Dat doen we graag! Stuur ons een e-mail of een verzoekje via je account. 

geboortekaartje lijntekening met foliedruktweeluik geboortekaartje met lijntekening en goudfoliegeboortekaartje imre met lijntekening broertje ballon wereldbol

Tip! Pentekening in foliedruk

Een geboortekaartje met pentekening is extra mooi met foliedruk. Door de lijnen van de illustratie in goudfolie, zilverfolie, koperfolie of roséfolie te drukken, geef je het kaartje iets heel bijzonders mee: een écht shiny effect. Sommige kaartjes in deze collectie hebben we al gemaakt met folie, die pas je naar wens aan in de foliekleur van jouw keuze. Zie je een kaartje met lijntekening zonder folie? Ook dan pas je dit in onze ontwerptool gemakkelijk aan naar een lijntekening met folie! Hulp nodig? Laat het ons even weten, we helpen je graag! 

Mooi combineren: lijntekeningen, goudfolie, kalkpapier en labeltjes

Met onze nieuwste collectie geboortekaartjes kun je eindeloos mixen en matchen. Een geboortekaartje met lijntekening is ook erg mooi met een cover of labeltje van kalkpapier (vellum papier). Zéker als je het kalkpapier bedrukt met folie (in goud of zilver, bijvoorbeeld). Maar ook een labelkaartje is leuk met lijntekeningen. In de video hiernaast laten we je verschillende opties zien hoe je lijntekeningen mooi kunt combineren met de verschillende layouts en afwerkingsopties!

Zo maak je een uniek en persoonlijk geboortekaartje

In de online ontwerptool kan je helemaal los met alle opties: kleuren, achtergronden, lettertypes en de goed gevulde beeldbank (inclusief alle lijntekeningen van de hand van illustratrice Kristie). Heb je jouw favoriete kaartje uit de collectie gekozen? Dan bewerk je het kaartje tot 'ie helemaal naar wens is!

In onze Creative Hub vind je alle informatie over het maken van jouw mooiste kaartje. Wil je uitleg over hoe je folie, labeltjes of stanskaartjes aan je geboortekaartje toevoegt? We leggen het je stap voor stap uit! Met tips van onze kaartjes-experts over het formaat, uitlijnen van tekst en inspiratie voor leuke tekstjes op je kaartje, zijn we er zeker van dat het geboortekaartje voor jullie toekomstige zoon of dochter lief, leuk én eigen is! 

Hoe bestel ik een gratis* proefkaartje?

Natúúrlijk wil je weten hoe jullie geboortekaartje eruit ziet op echt papier! Want alleen zo kun je beoordelen of de kleuren en letters goed uit de verf komen op het gekozen papier. Daarom krijg je van ons een gratis* proefkaartje als je een account aanmaakt. 

  1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
  2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
  3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
  4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
  5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)

* Een gratis proefkaartje wordt niet gestanst en er zit ook geen folie op. Wil je een proefkaart met echte folie of stansvormen? Bij proefkaartjes met folie rekenen wij een toeslag van €5,00 per proefkaart. Omdat foliedruk en stansen een extra bewerking is (een speciale druktechniek) is de levertijd voor proefkaartje met folie of stansen 3-4 werkdagen. Bij een stanskaartje zie je de roze lijnen nog zitten. Als je een oplage bestelt zitten er geen roze lijnen op je kaartje, maar vouwlijnen. En is het labeltje bij je kaartje (optioneel) netjes uitgesneden.