Stoer geboortekaartje echt kraft met lieve lijntekening - Eddie voor
Stoer geboortekaartje echt kraft met lieve lijntekening - Eddie binnen Stoer geboortekaartje echt kraft met lieve lijntekening - Eddie binnen
Stoer geboortekaartje echt kraft met lieve lijntekening - Eddie binnen
Formaat: Dubbel 13x13 KRAFT

Stoer geboortekaartje echt kraft met lieve lijntekening - Eddie

Lief en stoer geboortekaartje op echt kraft, witte inkt en met lieve lijntekening. Dit geboortekaartje wordt gedrukt op écht kraft. Het papier heeft van zichzelf al deze kleur. Daarom wordt er speciale WITTE INKT gebruikt om op dit kaartje te kunnen drukken. Normaal is het wit namelijk het papier. Dit geeft een bijzonder en mooi effect. Het labeltje is los toegevoegd, en is op ander papier gedrukt met folie. Zo kan je je eigen combinatie maken!

Ontwerptip:
Op kraft kunnen we geen digitale folie drukken. Maar je kan dit kaartje combineren met een los labeltje die je zelf kan maken (6 op een kaartje). Hierop kan je wél folie toepassen. Zo heb je een prachtige combinatie!

Geboortekaartje_kraft_labeltje_folie_witte_inkt

  • 13 x 13 cm - dubbele kaart
  • Vierkante kaart
  • 14 x 14 cm (bekijk hier alle enveloppen in dit formaat))
  • Dit kaartje wordt op KRAFT papier gedrukt en kan NIET van digitaal goudfolie worden voorzien
  • Bekijk de opmaaktips over hoe je dit kaartje mooi kan opmaken & uitlijnen

Onze kraft collectie wordt op echt kraftpapier gedrukt van 290 grams. Papier geeft ook kleur mee aan je ontwerp. Gebruik daarom donkere kleuren op dit bruine kraftpapier. Normaal is wit op het kaartje de kleur van het papier. Wil je graag wit op kraft gebruiken, selecteer dan WITTE INKT in het kleurenpalet. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Pas aan en bestel een GRATIS PROEFKAARTJE
  • Dit kaartje wordt gedrukt op écht kraft papier
  • Hulp nodig? We kijken graag met je mee
  • Tip: op kraft kan je WITTE inkt gebruiken wanneer je een witte kleur wilt gebruiken
UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code