sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje
voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:
Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.
Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes silhouette


Silhouetjes op een geboortekaartjes zijn never out of style. Dat komt omdat je ze in zoveel varianten kan maken en het echt jouw verhaaltje kan zijn op je geboortekaartje. Stoer, eenvoudig, uitbundig... kies het kaartje dat bij jullie past en pas deze gemakkelijk aan met alle leuke silhouetjes en kindjes in de beeldbank. Hulp nodig? Onze designers staan voor je klaar!

 alle kaartjes klassiek minimalistisch stoer zelf maken originele vorm

Geboortekaartjes silhouetjes

De leukste silhouetjes geboortekaartjes. Never out of style en helemaal naar jouw gezin samen te stellen. Bekijk ze allemaal!

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Geboortekaartjes met silhouetjes

De allerliefste geboortekaartjes ontwerp je zelf met onze beeldbank vol silhouetjes. De leukste tafereeltjes voor jongenskaartjes en meisjeskaartjes met silhouetjes kan je maken. De lieve tekeningen kan je ook heel makkelijk omkleuren en combineren met heel veel andere illustraties uit onze beeldbank. Zo kan je zelf de mooiste kaartjes samenstellen.

Het hele gezin op de kaart

Met de silhouette beeldbank kan je zo combineren dat je de hele gezinssamenstelling op het kaartje kan plaatsen. Denk aan een bakfiets, ballonnen, wereldbol. Broertjes en zusjes kan je op de leukste manier combineren!

Altijd een bijzonder geboortekaartje

Omdat je de silhouetjes zelf kan samenstellen, maak je altijd je eigen unieke geboortekaartje. Ook kan je kiezen uit onze vele layouts. We hebben wel meer dan 30 soorten. Je kan starten met het ontwerpen met een bestaand opgemaakt kaartje, of ga helemaal zelf aan de slag met onze lege basiskaartjes.