Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 28-09-2021
Geboortekaartje broertje Boris - DIY voor
Geboortekaartje broertje Boris - DIY achter
Formaat: Enkel 10x21 (SP) omzetten

Geboortekaartje broertje Boris - DIY

Komt er een broertje bij? Wat leuk om dan een lief kaartje voor een broertje te maken! Deze geboortekaartjes kan je zelf maken en ontwerpen. Pas het kaartje aan naar jullie persoonlijke gezinssamenstelling.

Voor deze collectie hebben we extra dik papier geselecteerd zodat ze extra mooi uitkomen. Kies bijvoorbeeld ons favoriet: Klassiek extra dik: bijna net zo mooi als karton maar voor een leuke prijs!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Dit geboortekaartje kan je helemaal naar eigen idee aanpassen
  • Maak een account aan en ontvang je kortingscode voor een GRATIS proefkaart.
  • TIP: gebruik papiersoort Klassiek extra dik, voor een karton-gevoel
  • Bekijk Alle geboortekaartjes
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code