sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes groen

Een groen geboortekaartje staat voor vrolijkheid, avontuur wanderlust, reizen en jungle. Allemaal elementen waar we blij en vrolijk van worden. Groen staat ook voor nieuw leven. Dus hoe toepasselijk is om je geboortekaartjes groen te maken! 

alle kaartjes jongen meisje

Een groen geboortekaartje staat voor vrolijkheid, avontuur wanderlust, reizen en jungle. Allemaal elementen waar we blij en vrolijk van worden. Groen staat ook voor nieuw leven. Dus hoe toepasselijk is om je geboortekaartjes groen te maken! 

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Etiketten soort
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
  • Etiketten soort

Geboortekaartjes met heel veel GROEN

Groene geboortekaartjes zijn helemaal van nu. Het staat voor avontuur, vrolijkheid, buiten, wanderlust, reizen, jungle... allemaal elementen waar we blij en vrolijk van worden. Groen staat ook voor nieuw leven. Dus hoe toepasselijk is om je geboortekaartjes groen te maken! We hebben een hele leuke selectie groene geboortekaartjes voor je gemaakt. Van verschillende illustratoren en uit diverse collecties. In verschillende groentinten, van donkergroen tot mintgroen. Er is zo veel keuze, ook jouw stijl vind je hierbij!

Onze tip: geboortekaartjes groen met goud(folie)

Groen en goud zijn een gouden combinatie! Letterlijk, want geboortekaartjes met groentinten doen het super mooi met goudfolie. Denk bijvoorbeeld aan een gouden accent door de naam in folie te drukken. Je kunt goudfolie toevoegen aan ieder kaartje in onze collectie, precies op de manier die jij voor ogen hebt! Een andere kleur folie op je kaartje is natuurlijk ook mogelijk! De foliekleur pas je gemakkelijk aan in de ontwerptool. 

Inspiratie voor groene geboortekaartjes

Groene geboortekaartjes zijn er al in alle soorten en maten, en natuurlijk ook in verschillende tinten groen. Dat maakt groen een heel geschikte kleur voor jongenskaartjes, maar zeker ook voor meisjeskaartjes. We laten je een paar leuke opties zien!

Groen geboortekaartje voor een zoon en broertje

Zoek je een stoer geboortekaartje voor je toekomstige zoon? Dan is groen de kleur voor jou! Donkergroen, grijsgroen of legergroen zijn super hippe kleuren voor jongenskaartjes. Je maakt het geboortekaartje nog specialer door te kiezen voor een bijzondere vorm (zoals een tentkaartje) of door een labeltje of tag aan het geboortekaartje te maken. 

 

Mintgroen geboortekaartje voor een dochter en zusje

Een groen kaartje alleen voor jongens? Echt niet! Wat dacht je van een mintgroen geboortekaartje voor een dochter of een zusje. Met een labeltje aan het kaartje, zoals het kaartje 'Rosa' op de foto, heb je een heel origineel geboortekaartje voor jullie dochter.

Mintgroen geboortekaartje voor een dochterMintgroen geboortekaartje LieveZola mintgroen kaartje met silhouetje

Pas je favoriete groene geboortekaartje naar wens aan

Alle geboortekaartjes zijn gemakkelijk aan te passen! Je kunt ze direct zelf opmaken met je eigen teksten. Ook de naam op de voorkant van het kaartje is aan te passen. Ga naar je favoriete kaartje, klik op 'maak je kaartje'. Dan kom je terecht in de 

Alle kaartjes kan je direct zelf opmaken met je eigen teksten. Tip: bekijk onze teksten en gedichtjes voor op je geboortekaartje. En bij de DIY kaartjes kan je ook nog eens helemaal zelf de kaart samenstellen.

Zo bestel je een gratis proefkaartje!

Heb je de juiste groen gekozen? Is je kaartje naar wens? Vraag dan ook een echte proefkaart aan. Zo kan je thuis heel goed jouw ontwerp beoordelen. En zie je ook direct hoe mooi het papier is dat wij aanbieden. De kortingscode voor een gratis proefkaart is GRPR01.

Kindje geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje hebt aangevraagd en het design is helemaal naar wens, dan staat jullie geboortekaartjes klaar in jullie account. Wanneer jullie kindje is geboren hoef je alleen nog maar de laatste gegevens aan te passen en voila, je kan de kaartjes direct online bestellen. Snel en makkelijk. Als je je kaartjes voor 12.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag gedrukt en verstuurd en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van de kaartjesmakers

Kom je niet uit je ontwerp? Heb je een speciaal verzoek of wil je gewoon dat we even meekijken met onze expertise? Geen probleem. Dit kan je via het meldcentrum doen (in je account) of stuur ons gerust een mailtje.