Geboortekaartje Cato - Dits en Dots voor
Geboortekaartje Cato - Dits en Dots binnen Geboortekaartje Cato - Dits en Dots binnen
Geboortekaartje Cato - Dits en Dots binnen
Formaat: Dubbel 13x13

Geboortekaartje Cato - Dits en Dots

Dit geboortekaartje heeft een speciaal patroon en allemaal verschillende gekleurde vakjes in lekkere vrolijke kleuren. Echt een geboortekaartje voor een blij meisje! Poppeboda heeft een bijzondere collectie geboortekaartjes en dit meisjeskaartje is er een van. De kaart is gemakkelijk aan te passen met eigen teksten en bestel gewoon eens een GRATIS proefdruk om het geboortekaartje in het echt te bekijken!

  • 13 x 13 cm - dubbele kaart
  • vierkante kaart, vouw links
  • 14 x 14 cm (bekijk hier alle enveloppen in dit formaat))
  • Folie - dit kaartje is ook mogelijk met folie en kan je in de editor kiezen
  • Bekijk de opmaaktips over hoe je dit kaartje mooi kan opmaken & uitlijnen

Bij dubbele kaarten kan je uit 6 papiersoorten kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze mooie papiersoorten zoals luxe wit, klassiek of de de cotton mooi stevig. Papier geeft ook kleur mee aan je kaartje. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code