sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje
voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:
Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.
Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartje broertje

Hier nog 1-2 regels tekst  Hier nog 1-2 regels tekst  Hier nog 1-2 regels tekst  Hier nog 1-2 regels tekst  Hier nog 1-2 regels tekst 

Bekijk ook

 alle zusje derde kindje  groot gezin

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Geboortekaartje broertje


Komt er een broertje bij in het gezin? Hoe leuk is het dan om jullie gezin op het kaartje te zetten. Je vindt hier de leukste kaartjes voor een broertje als 2e, 3e of 4e kindje.

alle zusje derde kindje groot gezin

Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Geboortekaartje voor een broertje

Zo leuk! Jullie kindje wordt een grote broer of zus en iedereen is reuze trots! En een geboortekaartje voor een broertje past daar helemaal bij. De grote collectie van Lief Leuk & Eigen bestaat uit diverse geboortekaartjes en ook kaartjes waar een broertje erbij komt! In de DIY collectie kun je zelf kindjes toevoegen of kies voor een kaartje van Ellabellaboem of Gribbeltje - met de leukste broertje-taferelen!

Maak jouw geboortekaartje zelf op

Een geboortekaart gevonden die helemaal bij jullie gezin past! Pas dan zelf gemakkelijk de teksten aan in de online editor. De lettertypes, kleuren en grootte zijn naar jouw wensen aan te passen. En mocht de opmaak goed zijn dan bestel je een GRATIS proefkaartje. Zo kun je het geboortekaartje in het echt bewonderen! Heb je specifieke wensen die je niet zelf kunt uitvoeren of wil je een illustratie op maat. Dat kan ook!

Klantenservice en levertijd

Als het zover is en jullie kindje en broertje eindelijk geboren is, dan kunnen de kaartjes worden besteld. Doe je dit op werkdagen voor 12,00 uur? De geboortekaarten worden dezelfde dag nog geprint en verstuurd. Zo hoef je nooit lang op jullie geboortekaartjes te wachten. Vragen, neem contact op met onze klantenservice - we helpen graag!