Geboortekaartje 3e kindje

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Op zoek naar een geboortekaartje voor een 3e kindje?

Hoe leuk is het om op het geboortekaartje te laten zien dat jullie een 3e kindje krijgen! We hebben de leukste geboortekaartjes in verschillende stijlen met een 3e kindje. Een prachtig manier om jullie nieuwe gezinssamenstelling aan te kondigen. Zoals de leuke silhouette serie. Deze DIY collectie kan je helemaal zelf samenstellen met een uitgebreide beeldbank. Heel leuk om te doen!

Ook de geboortekaartjes van Ellabellaboem hebben veel varianten met een derde kindje. Haar stijl is superlief en laat kindjes zien zoals ze zijn, slapend, spelend en vol levensvreugde. Zit jouw gezinssamenstelling er niet bij? Laat het ons gerust weten. Aanpassingen op maat zijn ook mogelijk.

De illustraties van Jeanette zijn ook heel schattig. Ze tekent zowel in pen als in acryl. En ook bij haar spelen de oudere broers en zussen vaak een rol op het geboortekaartje.

Online zelf maken

Je kan je geboortekaartje online direct zelf maken. Ga aan de slag in de online editor en maak je eigen kaartje. Wil je zeker weten dat alles goed staat? Bekijk dan even onze tips in dit blog of bel of mail ons voor advies. We helpen jullie graag. Is jullie kaartje helemaal naar wens? Bestel dan een gratis proefkaart. Dan kan je thuis heel goed bekijken hoe jullie kaartje is geworden. En of het gekozen papier naar wens is.

Jullie eigen geboortekaartje

Een geboortekaartje moet helemaal bij jullie passen. Heb je vragen of wensen omtrent de illustraties? Laat het ons weten. We passen graag geboortekaartjes aan op maat, zodat jullie helemaal blij zijn met het resultaat. Ook een geboortekaartje op maat is mogelijk!