sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboorte & babykamer posters

Prachtige posters. Op basis van het geboortekaartje of een design dat mooi past bij de babykamer. Elke poster is helemaal naar wens aan te passen.

geboorteborden tuinborden behangcirkels raamsticker

Prachtige posters. Op basis van het geboortekaartje of een design dat mooi past bij de babykamer.

Filter
Filters

Posters maken, leuk om te doen, mooi om te geven

Maak je posters, helemaal naar eigen smaak en wens met onze editor. Je kan kiezen tussen verschillende formaten tot wel 50x70 cm. Zo kan je je eigen posterwand samenstellen. We hebben al een paar posters voor je opgemaakt om direct te bestellen maar je kan met onze beeldbank ook zelf je poster maken. Een mooie quote, een mooie foto... leef je helemaal uit.

Poster van je geboortekaartje

Ook is het mogelijk om van je geboortekaartje een poster te laten maken, mits dit mag van de betreffende illustrator. Onze Design Studio maakt het ontwerp voor je en plaats deze in je account waarvandaan je de poster zelf kan bestellen op het door jou gewenste formaat.

* We hebben niet van alle illustratoren beeld geschikt voor het maken van posters. We kunnen dan natuurlijk wel met onze eigen beelden een leuke poster maken die is geïnspireerd op jullie geboortekaartje of kamertje.