sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Alle collecties van designers & collabs

We maken onze uitgebreide collectie geboortekaartjes onder andere samen met een unieke selectie van illustratoren. Hierdoor vind je op de site een complete collectie van geboortekaartjes in de verschillende stijlen. Een bijzondere collectie van babylifestyle merk Mies & Co bijvoorbeeld. Deze geboortekaartjes komt recht uit het hart. Of de lieve illustraties van Ellabellaboem. Ook Geertje Aalders heeft voor ons een bijzondere exclusieve geboortekaartjes ontworpen, echt prachtige evergreens. Natuurlijk hebben we ook een eigen collectie geboortekaartjes, van zowel jongenskaartjes, meisjeskaartjes en tweelingkaartjes.


Illustratie op maat

Wist je dat een aantal van onze illustratoren ook geboortekaartjes op maat ontwerpen? Dan tekenen of schilderen zij een illustraties naar aanleiding van jullie wensen. Vervolgens maken wij hier een bijzonder geboortekaartje van zodat er altijd iets unieks ontstaat. Informeer ernaar of kijk even op onze pagina Kaartje op maat.