sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes vos

Wat zijn ze leuk hè, de geboortekaartjes met vosjes. We hebben de leukste vosjes kaartjes op een rij gezet!

Bekijk snel alle dieren

 alle dieren olifant giraf leeuw jungle bos

Soort
Thema
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten

Geboortekaartjes vos


Wat zijn ze leuk hè, de geboortekaartjes met vosjes. Van lieve lijntekening tot de mooiste illustraties: met een vosje op je geboortekaartje maak je zeker indruk! We hebben de leukste voor je op een rij gezet.

alle dieren olifant giraf leeuw  jungle bos

Filter
Filters

Geboortekaartjes met vosje: vier de komst van je kleintje in stijl!

Op zoek naar de perfecte manier om de komst van jullie kleintje aan te kondigen? Ontdek onze prachtige collectie geboortekaartjes met vosje. Met schattige, getekende vosjes en lieflijke ontwerpen, zijn deze kaartjes een hit voor zowel jongens als meisjes.

Unieke geboortekaartjes met vosje voor jongens

Onze collectie voor jongens biedt een scala aan ontwerpen met ondeugende kleine vosjes die avontuur en speelsheid uitstralen. Je past de achtergronden en teksten zelf heel makkelijk aan om zo het perfecte kaartje te creëren voor jullie kleine avonturier. En het beste van alles? Je kan een gratis proefkaartje bestellen om de kwaliteit zelf te ervaren voordat je de definitieve beslissing over jullie geboortekaartje neemt.

Betoverende geboortekaartjes met vosje voor meisjes

Voor ouders die de komst van hun dochter willen vieren, zijn onze meisjeskaartjes met vosjes een betoverende keuze. De lieve vosjes, gecombineerd met zachte tinten en bloemen geven een zachte uitstraling aan de geboorteaankondiging van jullie dochter. Zet de naam van je dochter in foliedruk op het kaartje; een shiny laagje in goud, zilver of koperkleur op je kaartje. Zo maak je het kaartje extra bijzonder.

Gratis proefkaartje: zie en voel de kwaliteit

We begrijpen dat de aankondiging van de geboorte een onvergetelijk moment is. Daarom krijg je van ons een gratis proefkaartje, zodat je de kwaliteit van onze geboortekaartjes met vosje zelf kan ervaren voordat je je definitieve keuze maakt. Bestel vandaag nog een gratis proefkaartje door een account aan te maken! 

Maak het kaartje helemaal naar wens

Bij Lief Leuk & Eigen zijn we trots op onze aanpasbare ontwerpen, want zo maak je jouw geboortekaartje helemaal eigen. In onze online ontwerptool pas je eenvoudig de tekst, kleuren en lettertypen aan om het kaartje persoonlijk te maken.

Kindje geboren? Wij zorgen voor een snelle levering

Is jullie kindje geboren? Dan zorgen we voor een snelle levering, zodat je je kaartjes tijdig kunt versturen. Laat ons je helpen om de aankondiging van de geboorte van je kindje extra speciaal te maken met onze prachtige geboortekaartjes met vosje. Bestel vandaag nog je gratis proefkaartje en ervaar het geboortekaartje met vosje zelf!