Geboortekaartjes vos

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:

Geboortekaartjes met een vosje

Steeds vaker zien we geboortekaartjes met een lief vosje voorbij komen. Gek? Nee! Want geboortekaartjes met dieren, waaronder bosdieren, zijn altijd al populair geweest om de geboorte van baby’tjes aan te kondigen. Met een vosje op je geboortekaartje steel je helemaal de show! De vos is hartstikke hip, voor jongens én voor meisjes!

Wat betekent een geboortekaartje met vos?

De vos is het sluwste dier van het dierenrijk, een schurk. In verhalen en sprookjes heeft de vos niet de beste reputatie. Waarom zou je dan een vosje op je geboortekaartje willen?! De vos is een krachtdier. Hoe ouder een vos, hoe sterker, wijzer en krachtiger hij wordt. Daarnaast is de vos slim, een echte overlever én heel moedig. Prachtige eigenschappen, als je het zo bekijkt! Is je zwangerschap niet geheel zonder problemen verlopen, maar is jullie kindje prachtig en gezond ter wereld gekomen? Dan is de vos een mooi symbool voor op jullie geboortekaartje.

Soorten geboortekaartjes met vosjes

Met een vos kan je alle kanten op, stoer, lief, schattig, hip of trendy! In onze collectie vind je geboortekaartjes met illustraties van lieve vosjes, een vosje in het bos, familie vos, lijntekeningen met een vosje of een geometrisch vosje. Ook een aantal ontwerpers, zoals Lieve Kaarten, Eijffinger en Studio Voorpret hebben de mooiste geboortekaartjes met vossen ontworpen!

Kan je nog niet kiezen tussen alle stijlen en soorten? Bekijk dan alle geboortekaartjes met vosjes voor jongens of alle geboortekaartjes met een vosje voor meisjes.

Foliekaartjes

Je maakt jullie mooiste vossen geboortekaartje nóg specialer met folie! Kies uit goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie. Bij al onze kaartjes met vosjes staat aangegeven of folie op je kaartje mogelijk is. Heb je vragen over folie op je kaartje? Mail ons dan even met je vraag, we helpen je graag!

Een geometrisch vosje op je geboortekaartje

Geometrische vormen zijn niet meer weg te denken in geboortekaartjesland! Veel afbeeldingen, en met name dieren, komen namelijk zo mooi tot hun recht met geometrische vormen, alsof de natuur het zo heeft bedoeld! Een geometrisch vosje op je geboortekaartje is trendy en bijzonder tegelijkertijd.

Je maakt jullie geometrische kaartje nog specialer door folie op kaartje. Wat denk je ervan om de geometrische lijnen van het vosje in goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie te maken?! Zo geef je jullie kaartje een supermooie shine!

Lijntekeningen 

Lijntekeningen zijn hip and happening. Met een lijntekening van een lief vosje op je geboortekaartje heb je zéker een uniek kaartje. Ook de lijnen van de lijntekening zijn in met folie te bedrukken, voor een extra mooi effect.

Houten geboortekaartjes met een bosdier

Een vos woont in het bos. In het bos vind je bomen. Van bomen maak je hout. En zo is de cirkel rond. Met een écht houten geboortekaartje met vosje ga je voor een heel natuurlijke stijl! Omdat hout een natuurproduct is, is elk kaartje al uniek van zichzelf. Door jullie favoriete houten kaartje helemaal naar wens aan te passen, maak je zelf je eigen, unieke geboortekaartje!

Speciale geboortekaartjes met vossen: tentkaartjes, kalkpapier of labelkaartjes

Willen jullie ook de vorm van je geboortekaartje specialer maken dan een enkel of dubbel kaartje? Dat kan! De geboortekaartjes met speciale vorm kan je ook zelf maken met de afbeelding van een vosje. Ga bijvoorbeeld voro een tentkaartje, een speciale kaart in de vorm van een tent, zo blijft 'ie mooi rechtop staan! De bovenkant maak je vast met een touwtje, clipje of een knijpertje. 

Ontwerp je eigen geboortekaartje met vosje

Heb je een kaartje met een vosje gezien in de stijl die bij je past? Dan hoef je in onze ontwerptool alleen nog maar jouw eigen tekst toe te voegen.

Ook als je een ander mooi kaartje hebt gezien zónder vosje erop, kan je dat kaartje eenvoudig naar wens maken door in onze beeldbank jouw favoriete illustratie, afbeelding, silhouet of geometrische vorm van een vosje toe te voegen. Zo maak je zelf je mooiste geboortekaartje met vosje.

Makkelijk ontwerpen met de ontwerptool

Het ontwerpen van een vossen geboortekaartje doe je gemakkelijk zelf in onze ontwerptool. Kies een mooie achtergrond, jouw favoriete afbeelding en plaats de tekst op de plaats van jouw voorkeur. Wil je toch wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Bestel een gratis proefdruk van je geboortekaartje met vosje

Heb je in de ontwerptool jouw mooiste geboortekaartje met vosje gemaakt en wil je het kaartje eerst in het écht zien? Logisch! Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een gratis proefkaartje van ons! Want pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen. Dat weten we als geen ander!

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje heb aangevraagd, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Als jullie baby’tje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Een speciaal verzoek? Een vraag over onze ontwerptool? Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Ook als je gewoon even iemand wil laten meekijken met je ontwerp, helpen we je graag! Zo weet je zeker dat je jullie allermooiste geboortekaartje maakt, met of zonder vosje.

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!