sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes giraf

Wat zijn ze leuk hè, de geboortekaartjes met girafjes. Van lieve lijntekening tot mooie giraf illustratie.

Word je ook zo vrolijk van die lieve girafjes op geboortekaartjes? Geboortekaartjes met giraffen zijn niet voor niets helemaal hip, voor jongens én meisjes. Kies je favoriet en pas naar wens aan.

alle dieren olifant  leeuw vos jungle bos

Bekijk alle dieren kaartjes

 alle dieren olifant  leeuw vos jungle bos

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

De mooiste geboortekaartjes met giraffen

Worden jullie ook zo vrolijk van die lieve girafjes op geboortekaartjes? Wij wel! Geboortekaartjes met giraffen zijn niet voor niets helemaal hip! Deze mooie dieren staan bekend om hun lange nek en vlekkenpatroon op de vacht. Door hun vriendelijke, sierlijke kop met hoorntjes is de giraf een populair dier voor op een geboortekaartje. Voor jongens én voor meisjes.

Betekenis van geboortekaartje met giraf

Waarom zou je een giraf op je geboortekaartje zetten? Heeft een giraf een speciale betekenis? Ja, zeker! Giraffen zijn sociale dieren, daarom is een giraf op je geboortekaartje een mooie manier om aan te geven dat de band met familie en vrienden, maar vooral tussen ouders en kind, heel belangrijk voor je is. De lange nek van een giraf staat ook wel symbool voor het verkennen van de horizon, de mooie toekomst die voor je kindje in het verschiet ligt. Of laat door te kiezen voor een geboortekaartje met giraf aan iedereen zien dat je helemaal in de wolken bent met de geboorte van je zoon of dochter!

Inspiratie voor je giraf geboortekaartje

Er is zoveel mogelijk als jullie zo’n leuk geboortekaartje met giraf willen maken! We hebben een aantal mogelijkheden ter inspiratie op een rij gezet. Heel populair zijn de lieve illustraties van een girafje of een stoer giraf silhouetje. Geboortekaartjes met silhouetten zijn erg populair bij geboortekaartjes en ook heel leuk met andere afbeeldingen!

Een wel heel lief kaartje maak je met een tekening van een baby girafje. Alleen, samen met vader en moeder giraf, of een giraf met een klein broertje of een zusje.

Nog een optie is een geboortekaartje met het patroon van de vacht: zo'n geweldige giraffe print. De mooie vlekken van de vacht doen het goed als achtergrond van je kaartje. Of ga voor een giraf in geometrische vormen, ook heel bijzonder!

De giraf voelt zich helemaal thuis bij andere dieren uit het dierenrijk. Wat dacht je van een giraf met andere dieren, zoals een olifant of zebra. Dan heb je ook gelijk de populaire jungle trend voor geboortekaartjes te pakken!

Unieke giraf geboortekaartjes door designers

We werken samen met een aantal illustratoren, zodat we jullie de meest unieke geboortekaartjes kunnen aanbieden. De geboortekaartjes van Ellabellaboem hebben unieke illustraties van giraffen, bijvoorbeeld van een giraf met een kindje op zijn nek. Dat doet je toch gelijk denken aan dat ene kinderverhaal?! 

De geboortekaartjes van Lieve Kaarten, met illustraties van Lobke, hebben veel mooie kaarten in het jungle thema.

Wil je juist een stoer geboortekaartje met giraf? Bekijk dan eens de kaartjes van Zoet Zwart: stoere illustraties en nét even wat anders.

Kan je nog niet kiezen tussen alle stijlen? Bekijk dan alle geboortekaartjes met giraffen voor jongens of alle geboortekaartjes met een giraf voor meisjes.

Ontwerp je eigen geboortekaartje met giraf

Heb je een kaartje met giraf gezien in de stijl die bij je past? Dan hoef je in onze ontwerptool alleen nog maar jouw eigen tekst toe te voegen.

Wil je nét een andere stijl van de giraf, toch een silhouet of juist een illustratie? Grote kans dat je in onze beeldbank een mooie afbeelding vindt! Je kan ook stijlen van kaartjes combineren. De achtergrond van het ene kaartje, met de afbeelding van het andere geboortekaartje. Zo maak je zelf je mooiste geboortekaartje met giraf.

Makkelijk ontwerpen met de ontwerptool

Het ontwerpen van je kaartje met giraf doe je gemakkelijk zelf in onze ontwerptool. Kies een mooie achtergrond, jouw favoriete afbeelding en plaats de tekst op de plaats van jouw voorkeur. Wil je toch wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Foliekaartjes met giraf

Je geboortekaartje met giraf maak je nóg mooier met folie! Kies uit goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie. Bij al onze giraffen kaartjes staat aangegeven of folie op je kaartje mogelijk is. Heb je vragen over folie op je kaartje? Mail ons dan even met je vraag, we helpen je graag!

Houten kaartje met giraf

Heb je 'm al gezien? Het geboortekaartje met giraf op écht hout? Houten kaartje Siem met giraf is één van de mogelijkheden voor een klassiek geboortekaartje, geprint op echt hout. Ook de houten kaartjes zijn helemaal aan te passen naar wens in onze ontwerptool. Heb je hulp nodig met ontwerpen van je eigen houten kaartje? Dan kijken we graag met je mee!

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje met giraf

Heb je in de ontwerptool jouw mooiste geboortekaartje met giraf gemaakt en wil je het kaartje nu graag in het écht zien? Snappen we heel goed! Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een GRATIS proefkaartje van ons! Want we weten als geen ander: pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje heb aangevraagd, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Als je voor 12.00 uur besteld, worden jouw geboortekaartjes dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze ontwerptool? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt, met of zonder giraf!

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!