sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Onderwaterwereld geboortekaartjes

De liefste dieren uit de onderwatwerwereld perfect voor een geboortekaartje! Van walvissen, naar zeepaardtjes of wat dacht je van dolfijntjes

alle kaartjes jongen meisje dieren

De liefste geboortekaartjes met alle dieren uit de onderwaterwereld.

Soort
Thema
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten

Trendy geboortekaartjes met onderwater-thema

Zeedieren, waterdieren, strand, schelpen. De wonderlijke onderwaterwereld is niet voor niets een populair thema voor geboortekaartjes. Of je nu in de buurt woont van de zee, je graag op het strand ligt, schelpen zo prachtig vindt of de walvis jouw favoriete zeedier is. Er is altijd wel een reden te bedenken waarom je een onderwaterwereld geboortekaartje kiest voor jullie kindje!

Voor jongens en voor meisjes

In onze collectie vind je geboortekaartjes met de leukste waterdieren, zoals walvissen, zeepaardjes, schildpadden, vissen en dolfijnen. Maar ook de golven van de zee, schelpen, koraal of het strand zijn leuke onderwerpen voor geboortekaartjes. Of wat dacht je van een zeemeermin, een vuurtoren, (duik)boot of onderzeeër? Een onderwaterwereld geboortekaartje is leuk voor zowel voor jongens als voor meisjes. Weten jullie het geslacht van het kindje al? Bekijk dan de onderwaterwereld geboortekaartjes voor jongens of de onderwaterwereld geboortekaartjes voor meisjes om alle onderwaterwereldkaartjes speciaal voor het geslacht van jullie wondertje te ontdekken!

Speciale onderwaterwereld geboortekaartjes

Hebben jullie een mooi onderwaterwereld kaartje gekozen? Wat leuk! Omdat er zoveel mogelijk is binnen dit thema leggen we graag uit hoe je jullie geboortekaartje nóg specialer maakt. Door foliedruk, speciale vormen, speciaal papier of extra’s voor je geboortekaartje.

Foliedruk op je zee(dieren) kaartje

Met foliedruk op je geboortekaartje geef je elementen op je kaartje een echte shine! Laat bijvoorbeeld de naam van jullie kindje, de geboortedatum of een selectie van vormen op het kaartje drukken met een laagje folie. Je voélt de folie dan ook echt op het kaartje! Er is goudfolie, zilverfolie, koperfolie of roséfolie. Kies jullie favoriet of ga voor de optie die wij aanbevelen bij het foliekaartje. Welke optie dat is, staat bij het kaartje omschreven.

Heb je hulp nodig bij het maken van een foliekaartje? Dan helpen we je graag!

Onderwaterwereld geboortekaartjes met speciale vormen

Tentkaartjes, 3D-kaartjes en stanskaartjes zijn geboortekaartjes met speciale vormen. De tentkaartjes hebben de vorm van een tent/tipi en blijven, door de manier waarop ze worden gevouwen, mooi rechtop staan. Een tentkaartje is tegelijkertijd ook een voorbeeld van een 3D-kaartje, vanwege de driedimensionale vorm. Tentkaartjes en 3D-kaartjes doen het goed in combinatie met een labeltje. Zo’n stansvorm in de vorm van een ster, wolkje of hartje maak je vast met een mooi clipje of een touwtje. Je geboortekaartje ziet er zo gelijk heel bijzonder uit! 

Wil je een speciaal gemaakt labeltje die past bij het thema van jouw onderwaterwereld geboortekaartje? Bijvoorbeeld een vis, walvis of zeester? Dan maken we graag een ontwerp op maat

Geboortekaartjes met speciaal papier

Niet alleen het ontwerp, ook het papier maakt je kaartje! Je wilt natuurlijk dat jullie geboortekaartje het beste tot zijn recht komt. Welke papiersoort bij je geboortekaartje past, is afhankelijk van het ontwerp en de kleuren op je kaartje. Je kan bij ons kiezen uit meer dan 8 papiersoorten. We hebben 3 papiersoorten speciaal voor foliekaartjes: zijdeglans, cotton mooi stevig en kalkpapier. Of Oud Hollands papier, prachtig papier met geschepte randen.

Op de pagina over papiersoorten leggen we je er graag meer over uit! Als je hulp nodig hebt bij de keuze, dan staan we natuurlijk voor je klaar!

Houten kaartjes

Houten geboortekaartjes, wat zijn ze toch mooi! Door te kiezen voor een houten geboortekaartje is jullie kaartje gelijk al heel speciaal. Ook de onderwaterwereld en zeedieren passen mooi op een houten kaartje. Kies uit de bestaande ontwerpen of maak je eigen kaartje op hout door uit onze beeldbank jouw favoriete afbeeldingen en illustraties toe te voegen.

Ontwerp je eigen geboortekaartje

Jullie favoriete geboortekaartje gekozen? Dan kan je aan de slag om het verder naar wens te maken. De teksten, extra illustraties en de optie voor folie voeg je gemakkelijk zelf toe in onze ontwerptool. Wil je een bestaand ontwerp iets meer aanpassen? Dat kan natuurlijk ook! Zo maak je zelf je mooiste kaartje, onderwaterthema of niet.

Makkelijk ontwerpen met de ontwerptool

Het ontwerpen van een geboortekaartje doe je gemakkelijk zelf in onze ontwerptool. Kies een mooie achtergrond, jouw favoriete afbeelding (ga je voor de zee, zeedieren of het strand?) en plaats de tekst op de plaats van jouw voorkeur.

Geboortekaartje op maat

Wil je toch wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

 

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje met vosje

Heb je in de ontwerptool jouw mooiste geboortekaartje met vosje gemaakt en wil je het kaartje eerst in het écht zien? Logisch! Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een GRATIS proefkaartje van ons! Want pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen. Dat weten we als geen ander!

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje heb aangevraagd, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Als jullie baby’tje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Een speciaal verzoek? Een vraag over onze ontwerptool? Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Ook als je gewoon even iemand wil laten meekijken met je ontwerp, helpen we je graag! Zo weet je zeker dat je jullie allermooiste geboortekaartje maakt, met of zonder vosje.

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!