sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartje beer

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje met een beertje? Dan zit je hier goed! We hebben bereleuke geboortekaartjes voor je op een rij gezet, voor jongens en meisjes.

alle dieren olifant giraf leeuw vos jungle bos

Op zoek naar een geboortekaartje met beertje? We hebben bereleuke kaartjes voor je op een rij gezet!

Speciaal voor jou 

 alle dieren olifant giraf leeuw vos jungle bos

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

Bere-leuke geboortekaartjes voor jongens en meisjes

We hebben veel leuke, schattige geboortekaartjes met beren. Niet voor niets, want die leuke beren zijn bere-populair! Een kaartje met beer is leuk om de geboorte van een jongen of een meisje aan te kondigen. In onze collectie met geboortekaartjes vind je allerlei verschillende beren: de bruine beer, panda of ijsbeer. Van schattige illustraties voor de liefste geboortekaartjes tot minimalistische lijntekening van een stoere beer. Alleen, samen met z'n berenvriendjes of andere dieren

Maak zelf je geboortekaartje met beer

Heb je in onze collectie een mooi geboortekaartje met beer gezien? Dan kan je aan de slag om dit kaartje verder aan te passen. Denk aan de kleuren, lettertypes, achtergronden en illustraties. In onze makkelijke ontwerptool maak je zo eenvoudig jouw mooiste berenkaartje! 

In onze Creative Hub vind je alle tips om het kaartje aan te passen, advies over welk papier mooi bij je kaartje past en wat je precies op een geboortekaartje zet. 

Proefkaartje van je favoriete berenkaartje

Is het geboortekaartje geworden zoals je in je hoofd had? Bestel dan een proefkaartje om het resultaat in het echt te bekijken. Zo zie je pas goed hoe de kleuren en afbeeldingen staan op het door jou gekozen papier. Ben je tevreden over het resultaat? Niks meer aan doen! We bewaren de door jou ontworpen kaartjes in je account. Zodat je na de geboorte van je zoon of dochter gemakkelijk de geboortekaartjes kunt bestellen. Maar bestel dus altijd eerst een proefkaartje! 

Zo bestel je in 5 stappen jouw gratis proefkaartje

  1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
  2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
  3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
  4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
  5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)