Geboortekaartjes walvis

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
Goudfolie optie
Echt hout

Geboortekaartje met de walvis in de hoofdrol

Een walvisje op jullie geboortekaartjes? Voor jongen of meisje, in diverse stijlen. Bekijk ze hier allemaal! Geboortekaartjes met een walvis zijn echt helemaal van nu. Dit strand en zee thema zie je steeds meer terug op babykaartjes en in kinderkamers! Daarom hebben we ook een uitgebreide collectie geboortekaartjes met walvisjes, in de leukste stijlen. Stoere walvissen of lieve illustraties van walvisjes… jij kan kiezen wat bij jullie unieke geboortekaartje past. Je kan de walvissen ook leuk als gezinnetje ontwerpen op het kaartje. Leuk als er een broertje of zusje op komst is!

Ontwerp je eigen geboortekaartje met een walvis

Heb je jouw favoriete ontwerp met de walvis gevonden? Dan kan je deze direct gaan aanpassen naar jouw unieke kaartje met onze handige online ontwerptool. Hier kan je de tekst naar wens aanpassen. En Je kunt kiezen voor verschillende lettertypes, kleuren en grootte. Zo wordt het kaartje helemaal ‘eigen’.

Staat jullie gewenste ontwerp niet in ons assortiment met geboortekaartjes met walvisjes? Geen nood! Het is namelijk ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken. Kies het gewenste formaat uit onze basiskaarten (link) en sla deze op in je account. Je kunt het kaartje geheel naar wens opmaken. In onze beeldbank vind je verschillende afbeeldingen van olifanten en bijpassende afbeeldingen, zoals andere dieren, hartjes, broertjes en zusjes.

Tip: Foliekaartjes met walvisjes

Maak je geboortekaartje nog mooier met foliedruk. Je kunt kiezen uit de foliekleuren goud, zilver, roségoud of koper. Bij ieder kaartje staat aangegeven of folie op je kaartje mogelijk is. Zo kan je zelf kiezen waar je je folie toepast Heb je vragen over folie op je kaartje? Lees er alles over op onze Creative Hub of mail ons dan even met je vraag, we helpen je graag! Je kan ook onze collectie geboortekaartjes met folie bekijken!

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje

Heb je jouw mooiste geboortekaartje klaar staan in onze online ontwerptool? En wil je jouw kaartje graag in het echt zien voordat de baby is geboren? Bestel dan een GRATIS proefdruk! Maak een account bij ons aan en ontvang de code voor een gratis proefdruk per mail.

LET OP! De proefkaart en de postzegel is helemaal gratis. Kies je voor de extra bewerking folie op je proefkaart, dan betaal je wel een toeslag.

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje hebt aangevraagd, dan staat het geboortekaartje helemaal klaar in jullie account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Even alles goed checken en dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 15.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze online ontwerptool? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt.