sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes bloemen

Helemaal van nu en de laatste trend: vrolijk bloemen geboortekaartje. En dat kan in allerlei vormen soorten en kleuren. Extra mooi wanneer je ze kiest op duurzaam papier zoals handgeschept of groeipapier. Geboortekaartjes waar je blij van wordt!

alle kaartjes jongen meisje vrolijk

Vrolijke geboortekaartjes in bloemen vorm of met bloemen!

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Geboortekaartjes met bloemen en droogbloemen, om vrolijk van te worden!

Bloemen op je geboortekaartjes zijn natuurlijk instant vrolijkheid. En je hebt ze in zoveel soorten! Kleurrijk, strak, simpel of uitbundig. Kies jouw mooiste babykaartjes met bloemen of droogbloemen. Of bekijk onze complete collectie geboortekaartjes, jongenskaartjes of meisjeskaartje.

On trend: botanische elementen op je geboortekaartje

Helemaal on trend is om bloemen, takjes, pluimen en andere botanische elementen op je kaartje te verwerken. Waar je bij bloemen vooral denkt aan meisjeskaartjes, kan je de botanische trend weer heel goed voor jongens toepassen. Op een mooie cleane manier, met mooi papier. Bloemen staan voor uitbundigheid, vrolijkheid, natuur en het nieuwe leven. Een prachtig thema om op jouw kaartje te gebruiken.

Maak zelf jouw bloemenkaartje

Met de online editor en de uitgebreide beeldbank, kan je elk bloemenkaartje aanpassen! Zo kan je helemaal jouw eigen stijl op jouw ontwerp toepassen en heb je altijd een persoonlijk en uniek geboortekaartje. Zo leuk om te versturen!

Laat je bloemen shinen met folie!

Je hoort het veel: folie op je geboortekaartje. Maar wat is folie precies? Het is een extra metallic laagje die apart wordt toegevoegd aan je kaartje waarmee je echt die mooie shine krijgt. Extra mooi om kleine elementen zoals bloemetjes extra accent te geven. Dat kan in de mooiste kleuren folie: goudfolie, koperfolie, zilverfolie, rosegoud maar ook witfolie en zwartfolie. Echt bijzonder dus. Bekijk onze complete collectie met folie.

Bloemen kaartje in een aparte vorm

Bij Lief Leuk & Eigen hebben we de leukste kaartvormen. Zo kan je ook kiezen voor een bijzondere vorm. Zoals een labelkaartje, tentkaartje of onze mooie kalkpapieren kaartjes collectie.. Of voeg een los labeltje aan jouw kaartje toe. Bekijk hier al onze mooie formaten!

Kaartje kiezen, kaartje maken, gratis proefdruk bestellen!

Een geboortekaartje maak je niet elke dag. Daar besteed je tijd en aandacht voor om het mooiste resultaat. Elk geboortekaartje kan je persoonlijk aanpassen en opslaan. Ook helpen onze kaartjesexperts graag om even met je mee te kijken. Is jouw kaartje helemaal naar wens? Bestel dan altijd een gratis proefkaart. De eerste is gratis (behalve de folie of houttoeslag) en je ontvangt een kortingscode wanneer je een account aanmaakt.