Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Meest gestelde vragen

team lief leuk en eigen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Kijk dan eens bij onze Meest Gestelde Vragen. En kom je er dan nog niet uit? Mail of bel ons gerust! We helpen graag!

Team Lief Leuk & Eigen

De meest gestelde vragen

 1. Kan ik mijn kaartje ook in een ander formaat krijgen?
 2. Wat kost een geboortekaartje
 3. Welk papiersoort moet ik kiezen
 4. Kan ik ook folie aan elk kaartje toevoegen?
 5. Hoe plaats ik mijn teksten netjes in het midden?
 6. Hoe bestel ik een gratis proefkaartje?
 7. Ik wil iets in het bestaande ontwerp aanpassen. Kan dat?
 8. Ik wil graag een geheel eigen ontwerp. Kan dat ook?
 9. Het lukt mij niet om het Excel bestand te uploaden
 10. Hebben jullie ook bijpassende sluitstickers bij mijn kaartje?
 11. Ik kan niet alles in mijn kaartje aanpassen
 12. Kan ik de enveloppen vooruit ontvangen?

Of staat je vraag misschien in één van deze categorieën?

Gerelateerde vragen over AMBACHTELIJKE COLLECTIE

- Wat is het verschil tussen Special geboortekaartjes en de standaard collectie?
Het grootste verschil is dat de collectie Special Geboortekaartjes ambachtelijk wordt gedrukt en de standaard collectie digitaal. Door de ambachtelijke manier van drukken kunnen we bij de Special Collectie intense kleuren bereiken, zoals fluor. Daarnaast kunnen we ook op dikker papier of op Oud Hollands papier drukken. Digitaal is hierin minder mogelijk. Geboortekaartjes uit de Special Collectie hebben opstartkosten, digitaal drukwerk heeft dit niet. Daarom is het voor digitaal drukwerk wél mogelijk om een persoonlijke proefdruk te laten maken en voor een kaartje uit de Special Collectie weer niet.
- Wat is de levertijd voor Speciale Geboortekaartjes?
Wanneer de definitieve pdf op werkdagen voor 11.00 uur akkoord is, en de betaling is binnen, dan worden de kaartjes over het algemeen die dag nog gedrukt en verstuurd. De kaartjes moeten nog wel altijd minimaal een nacht drogen. Als de kaartjes droog zijn, worden ze verstuurd met pakketpost van PostNL en heb je ze veelal de volgende dag in huis. We gaan voor een goed mooi product en kunnen ervoor kiezen wanneer de kaartjes nog niet droog genoeg zijn, om nog niet te versturen. Letterpress kost in ieder geval een dag langer levertijd omdat er eerst nog platen moeten worden gemaakt. Daarnaast wordt Letterpress per kaartje met de hand gedrukt en heeft een langere productietijd. Hiervoor rekenen we 4 tot 5 werkdagen.
- Kan ik een echte drukproef krijgen van mijn ontwerp?
Het is helaas niet mogelijk om voor de Special kaarten een echte proef te laten drukken. Oplages van een enkele stuk is niet haalbaar omdat elke kleur een eigen drukgang heeft waarvoor platen moeten worden gemaakt. Daarom hebben we speciale kleurstalen gemaakt die, samen met het digitale voorstel, een goede indruk moeten geven. Je kan de kleurenstaal met een voorbeeldkaart bestellen bij https://liefleukeneigen.nl/special-collectie/kleurstalen-speciale-geboortekaartjes/
- Wat moet ik doen als mijn kindje is geboren?
Hebben jullie een geboortekaartje uit de Special Collectie? Dan werkt het als volgt als jullie kindje is geboren: 1. Stuur ons een mail met de laatste gegevens die wij moeten aanpassen 2. Je ontvangt van ons een definitieve pdf. Bij deze definitieve pdf zit ook de factuur met een betalingslink. We vragen je deze heel goed te controleren. Zowel de teksten, de definitieve kleuren als de (aflever) adressen en de aantallen. 3. Wanneer wij de betaling én een akkoord per mail hebben ontvangen, zetten wij de order door naar de drukker. Als dit voor 11.00 uur bij ons binnen is, wordt er nog dezelfde dag gedrukt. 4. De kaartjes moeten altijd nog een nachtje drogen. Pas als de kaarten echt goed droog zijn bevonden, versturen we de kaarten (we nemen geen risico, want de kaarten moeten natuurlijk goed zijn!) 5. De kaarten worden verstuurd met Post NL. Je ontvangt een track trace zodra wij deze van de drukker hebben ontvangen. Zo kan je je pakketje volgen.
- Leveren jullie ook naar België?
Ja hoor, geen probleem. We merken dat onze pakketten heel snel in België worden aangeboden. Veelal al de volgende dag, soms een dag erna. De kosten voor verzending naar België bedragen € 13,50 per pakket.


Openingstijden feestdagen:
Niet geopend op algemene feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, de kerstdagen en Nieuwjaarsdag). Eens in de vijf jaar ook op bevrijdingsdag (5 mei 2020), in verband met sluiting van postdiensten.


service@liefleukeneigen.nl

We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit is ook afhankelijk van de drukte rondom geboortes.


Is je kindje al geboren?
Meld dit dan direct of bel ons!


0251 200203

Wij zijn bereikbaar van:
Ma t/m vrij: 9.00 - 17.00


De Trompet 1918
1967 DB Heemskerk

routebeschrijving

Wij zijn bereikbaar van:
Ma t/m vrij: 9.00 - 17.00