sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Oud Hollandse geboortekaartjes

Oud Hollandse geboortekaartjes zijn kaartjes op mooi geschept papier, te herkennen aan de 'geschuurde' randen. Deze kaartjes hebben al een vaste lay out en worden ambachtelijk gedrukt in 1 of 2 kleuren. Ook is het mogelijk om dit te combineren met een hotfoil stempel. Oud Hollandse kaartjes kunnen we ook voorzien van letterpress of een preeg (zie hiernaast).

Karton

Karton hebben we in 2 varianten: 600 grams Gmund of 450 grams Wild. Dit kunnen we alleen ambachtelijk drukken omdat het te dik is voor digitale printers. Laat je overigens niet bedotten tot de gramsgewichten, die van 450 grams voelt bijna net zo dik aan als die van 600 grams! Dit komt door het mooie opdikkende effect van dit karton. De Wild is een mooie papiersoort met een off white uitstraling. Gmund is wat harder en strakker. By the way: Wild is onze favoriet omdat het een hele mooie prijs/kwaliteitsverhouding heeft!

Letterpress (diepdruk)

Letterpress is het indrukken van een stempel met een Heidelberger in zacht papier zodat er een diepdruk reliëf ontstaat. De letters liggen dan in het papier. Per kleur wordt er een magnesium stempel gemaakt die kaart voor kaart wordt ingedrukt. Om de diepdruk mooi uit te laten komen, is hiervoor zacht papier nodig zoals 600 grams Gmund.
Door het maken van de stempel en het instellen van de machine, heeft deze methode opstartkosten (€ 125,00 voor de stempel en € 115,00 voor het opstarten van de machine, per kleur, € 0,25 per kaart voor indrukken).

Bekijk al onze Letterpress voorbeelden en laat een prijs berekenen.

Preeg (hoogdruk)

Waar letterpress ervoor zorgt dat de letters in het papier komen, zorgt preeg ervoor dat de afbeelding omhoog komt. Ook dit is alleen mogelijk op ambachtelijk wijze. De kaart wordt eerst gedrukt en daarna wordt met een stempel + contrastempel de tekst uit het papier gedrukt. De achterzijde van de preeg kan je dan ook niet bedrukken. Hiervoor heb je zacht papier nodig. Oud Hollands is hier bijvoorbeeld voor geschikt. Door het maken van de stempel en het instellen van de machine, heeft deze methode opstartkosten (€ 150,00 voor de stempel en € 115,00 voor het opstarten van de machine, per kleur).

Bekijk onze preeg kaartjes en bereken direct jouw prijs.

Onze ambachtelijk gedrukte geboortekaartjes

Zoek je écht een speciaal geboortekaartje? Extra mooi papier zoals karton of Oud Hollands, of mooie felle fluor kleuren? Op deze pagina vind je alle soorten speciale geboortekaartjes die we voor jullie op maat kunnen maken. Deze kaartjes worden ambachtelijk gedrukt en gaan niet via de online editor. Onze Design Studio maken de kaartje graag voor je op en maken er echt iets speciaals van.

Wanneer kies je voor een speciaal geboortekaartje

• Bij Oud Hollandse geboortekaartjes

• Bij geboortekaartjes op karton (zoals 600grms Gmund of 450 grm Wild)

• Bij Fluor kleuren

• Bij Hotfoil (folie met diepdruk)

• Bij Letterpress en Preeg* geboortekaartjes

Bij Letterpress zijn de letters en illustraties in het papier gedrukt. Bij preeg komen de letters en/of illustraties naar boven.

Hoe bestel je een speciaal geboortekaartje

In 6 stappen ontwerpen we samen met jullie een speciaal geboortekaartje op maat!

• Stap 1: Op deze pagina vind je alle soorten speciale geboortekaartjes die we al hebben mogen maken. Hier vind je de mogelijkheden in kleuren, illustraties, formaat en de bijkomende kosten.

• Stap 2: Bij elk kaartje vind je een prijs en een aanvraagformulier. Deze is gebaseerd op de specificaties van dat kaartje. Het design kan je altijd laten aanpassen. Vul het formulier in met je wensen en bestel deze. In het winkelmandje reken je € 20,00 af als aanbetaling.

• Stap 3: Wij bevestigen jullie aanvraag en kosten, en starten met het design.

• Stap 4: Jullie ontvangen een eerste designvoorstel waarop we graag jullie aanmerkingen ontvangen. Samen gaan we het kaartje finetunen totdat alles naar wens is en klaar staat.

• Stap 5: Alle gegevens bekend? Dan ontvang je de laatste digitale proef, factuur en betaallink. Na akkoord en betaling gaan we drukken