Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw voor tn
Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw voor plat
Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw achter
Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw voor
Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw voor tn
Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw voor plat
Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw achter
Oudhollands geboortekaartje fluor leeuw voor

Oud Hollands leeuwtje fluor groen Skip

Een stoer geboortekaartje met een fluor groen leeuwtje! Wroarrr, ik ben er! Dit kaartje is gedrukt op Oud Hollands papier (met die mooie geschepte randen) met 2 pms kleuren. Oud Hollands papier kan je niet zelf ontwerpen, dat doen wij graag voor je! Omdat dit ambachtelijk wordt gedrukt. Je vindt de prijs van dit kaartje hiernaast. Wil je ook zo'n mooi speciaal geboortekaartje? Vul dan het aanvraagformulier in!

Onze speciale collectie | ambachtelijk gedrukt- Oud Hollands
- 11x16 cm enkel
- 2 pms

Dit geboortekaartje wordt ambachtelijk gedrukt in offset in 2 pms kleuren. Prijs is inclusief Oud Hollands papier, 2 kleuren bedrukking en opmaak volgens dit design. Enveloppen zijn naar eigen keuze bij te bestellen.

Dit kaartje kan je aanvragen door het formulier in te vullen en hiermee de kaartjes te reserveren. We vragen een aanbetaling van € 20,00. Het overige bedrag betaal je wanneer de kaartjes worden besteld.

Ook zo'n kaartje? Reserveer deze dan nu!

Wil je ook zo'n kaartje? Vul het aanvraagformulier in en klik op 'RESERVEREN'.


In het winkelmandje wordt alleen de € 20,00 aanbetaling berekend. Met deze reservering ben je akkoord met de offerte en sturen we je een eerste digitale voorstel. Bij de prijs zitten 3 voorstel/correctierondes inbegrepen.

Kindje geboren?

Begin op tijd met dit kaartje zodat alles klaar staat voordat jullie kindje is geboren.

Wanneer jullie kindje is geboren, geef je ons de laatste gegevens door en je ontvangt een definitieve pdf en een betaallink voor het totaalbedrag. Wanneer wij akkoord hebben ontvangen en betaald is, gaan we drukken.

Doorlooptijd :

Eerste design na ontvangst formulier :  4-5 werkdagen*
Tweede voorstel :  3 werkdagen
Derde voorstel :  3 werkdagen
Definitieve gegevens :  0,5 dag
Drukken en versturen :  2-3 werkdagen na akkoord en betaling

* Custom made kaartjes worden ingepland in de studio. Het kan zijn dat dit langer duurt dan de 4-5 werkdagen wanneer er veel aanvragen zijn. Je ontvangt bericht over de ingeplande datum.

Spoedaanvragen kunnen alleen telefonisch worden aangenomen.

Prijs:

De prijs van dit kaartje vind je hierbij en is gebaseerd op ambachtelijk drukwerk, formaat 11x16 enkel, Oud Hollands papier, 2 pms kleuren en een soortgelijk ontwerp. Wil je liever een andere combinatie? Bekijk dan alle onze speciale geboortekaartjes.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code