Oudhollands folie naam preeg blinddruk voor tn
Oudhollands folie naam preeg blinddruk voor
Oudhollands folie naam preeg blinddruk voor plat
Oudhollands folie naam preeg blinddruk binnen
Oudhollands folie naam preeg blinddruk voor tn
Oudhollands folie naam preeg blinddruk voor
Oudhollands folie naam preeg blinddruk voor plat
Oudhollands folie naam preeg blinddruk binnen

Oud Hollands naam in blinddruk

Hoe mooi is dit geboortekaartje? Met behulp van een preeg wordt de naam van jullie kindje omhoog uit het papier gedrukt. Het is een zogenaamde blindpreeg want er is geen kleur aan de naam toegevoegd. Zo komt het reliëf nog mooier naar voren, vinden wij! De binnenzijde is voorzien van 1 pms kleur (zwart in dit geval). Dit is hetzelfde geboortekaartje dat we mochten maken voor Saar Koningsberger!

Wil je ook zo'n kaartje? Deze kan je niet zelf online ontwerpen maar doen wij graag voor je. Vul hiervoor het aanvraagformulier in en we gaan voor je aan de slag.

Onze speciale collectie | ambachtelijk gedrukt- Oud Hollands
- 16x11 cm dubbel
- 1 pms kleur binnenzijde
- Preeg op maat (blinde preeg)

Dit geboortekaartje wordt ambachtelijk gedrukt in offset met blindpreeg en 1 pms kleur aan de binnenzijde. Prijs is inclusief Oud Hollands papier, 1 kleuren bedrukking, preegstempel op maat en opmaak volgens dit design. Enveloppen zijn naar eigen keuze bij te bestellen.

Dit kaartje kan je aanvragen door het formulier in te vullen en hiermee de kaartjes te reserveren. We vragen een aanbetaling van € 20,00. Het overige bedrag betaal je wanneer de kaartjes worden besteld.

Ook zo'n kaartje? Reserveer deze dan nu!

Wil je ook zo'n kaartje? Vul het aanvraagformulier in en klik op 'RESERVEREN'.


In het winkelmandje wordt alleen de € 20,00 aanbetaling berekend. Met deze reservering ben je akkoord met de offerte en sturen we je een eerste digitale voorstel. Bij de prijs zitten 3 voorstel/correctierondes inbegrepen.

Kindje geboren?

Begin op tijd met dit kaartje zodat alles klaar staat voordat jullie kindje is geboren.

Wanneer jullie kindje is geboren, geef je ons de laatste gegevens door en je ontvangt een definitieve pdf en een betaallink voor het totaalbedrag. Wanneer wij akkoord hebben ontvangen en betaald is, gaan we drukken.

Levertijd :

Eerste design na ontvangst formulier :  4-5 werkdagen*
Tweede voorstel :  3 werkdagen
Derde voorstel :  3 werkdagen
Definitieve gegevens :  0,5 dag
Drukken en versturen :  2-3 werkdagen na akkoord en betaling

* Custom made kaartjes worden ingepland in de studio. Het kan zijn dat dit langer duurt dan de 4-5 werkdagen wanneer er veel aanvragen zijn. Je ontvangt bericht over de ingeplande datum.

Spoedaanvragen kunnen alleen telefonisch worden aangenomen.

Prijs:

De prijs van dit kaartje vind je hierbij en is gebaseerd op formaat 16x11 dubbel (bovenvouw), Oud Hollands papier, ambachtelijk gedrukt in 1 pms kleuren, een preegstempel op maat.en een soortgelijk ontwerp. Wil je liever een andere combinatie? Bekijk dan al onze speciale (ambachtelijke) geboortekaartjes.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code