Oud Hollands fluor hartjes josephine liggend
Oud Hollands fluor hartjes josephine voor
Oud Hollands fluor hartjes josephine achter
Oud Hollands fluor hartjes josephine liggend
Oud Hollands fluor hartjes josephine voor
Oud Hollands fluor hartjes josephine achter

Oud hollands fluor Josephine

Mooi, lief en vrolijk is dit Oud Hollandse geboortekaartje met de naam voorop en vol met hartjes. De fluor kleur 805 komt hier heel mooi uit. Wil je ook zo'n leuk en speciaal ambachtelijk geboortekaartje? Vul dan het aanvraagformulier in en we gaan voor je aan de slag.

TIP: wil je dit kaartje zonder fluor kleur en vind je geschepte randen niet heel belangrijk? Dan kan je via de site dit kaartje ook zelf ontwerpen. Met de papierkeuze voor Klassiek fijn papier heb je een prachtig kaartje.

Onze speciale collectie | ambachtelijk gedrukt- Oud Hollands
- 15x10 cm enkel
- 1 pms kleur

Dit geboortekaartje wordt ambachtelijk gedrukt in offset in 1 pms kleur. Prijs is inclusief Oud Hollands papier, 1 kleur bedrukking en opmaak volgens dit design. Enveloppen zijn naar eigen keuze bij te bestellen.

Dit kaartje kan je aanvragen door het formulier in te vullen en hiermee de kaartjes te reserveren. We vragen een aanbetaling van € 20,00. Het overige bedrag betaal je wanneer de kaartjes worden besteld.

Ook zo'n kaartje? Reserveer deze dan nu!

Wil je ook zo'n kaartje? Vul het aanvraagformulier in en klik op 'RESERVEREN'.


In het winkelmandje wordt alleen de € 20,00 aanbetaling berekend. Met deze reservering ben je akkoord met de offerte en sturen we je een eerste digitale voorstel. Bij de prijs zitten 3 voorstel/correctierondes inbegrepen.

Kindje geboren?

Begin op tijd met dit kaartje zodat alles klaar staat voordat jullie kindje is geboren.

Wanneer jullie kindje is geboren, geef je ons de laatste gegevens door en je ontvangt een definitieve pdf en een betaallink voor het totaalbedrag. Wanneer wij akkoord hebben ontvangen en betaald is, gaan we drukken.

Doorlooptijd :

Eerste design na ontvangst formulier :  4-5 werkdagen*
Tweede voorstel :  3 werkdagen
Derde voorstel :  3 werkdagen
Definitieve gegevens :  0,5 dag
Drukken en versturen :  2-3 werkdagen na akkoord en betaling

* Custom made kaartjes worden ingepland in de studio. Het kan zijn dat dit langer duurt dan de 4-5 werkdagen wanneer er veel aanvragen zijn. Je ontvangt bericht over de ingeplande datum.

Spoedaanvragen kunnen alleen telefonisch worden aangenomen.

Prijs:

De prijs van dit kaartje vind je hierbij en is gebaseerd op formaat 16x10 enkel, Oud Hollands papier, 1 pms kleur en een soortgelijk ontwerp. Wil je liever een andere combinatie of design? Bekijk dan al onze speciale geboortekaartjes.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code