Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Speciale geboortekaartjes

Onze ambachtelijk gedrukte geboortekaartjes

Zoek je écht iets speciaals? Extra mooi papier zoals karton of Oud Hollands, of mooie felle fluor kleuren? Bekijk dan eens onze collectie Speciale geboortekaartjes. Deze worden ambachtelijk gedrukt en gaan dus niet via de online editor. Deze maken wij graag voor je op en we maken er graag iets speciaals van.

Wanneer kies je voor een speciaal geboortekaartje

• Bij Oud Hollandse geboortekaartjes

• Bij geboortekaartjes op karton (zoals 600grms Gmund of 450 grm Wild)

• Bij Fluor kleuren

• Bij Letterpress geboortekaartjes

• Bij Preeg geboortekaartjes

• Bij Hotfoil (folie met diepdruk)

Wil je wel een ontwerp op maat maar wel binnen het digitaal drukwerk? Dat kan ook. Lees meer over onze kaartjes op maat.

Hoe bestel je een speciaal geboortekaartje

In 6 stappen ontwerpen we samen met jullie een speciaal geboortekaartje op maat!

• Stap 1: Bekijk de hele collectie speciale kaartjes die we al hebben mogen maken. Hier vind je de mogelijkheden in kleur en formaat en de bijkomende kosten.

• Stap 2: Vul het aanvraagformulier in van het formaat kaartje wat je wilt, met de juiste aantal kleuren. Het design kunnen we altijd voor jou aanpassen. Je kan het aanvraagformulier via de site naar ons toesturen.

• Stap 3: Wij bevestigen jullie aanvraag en kosten, en starten met het design.

• Stap 4: Jullie ontvangen een eerste designvoorstel waarop we graag jullie aanmerkingen ontvangen. Samen gaan we het kaartje finetunen totdat alles naar wens is en klaar staat.

• Stap 5: Alle gegevens bekend? Dan ontvang je de laatste digitale proef, factuur en betaallink. Na akkoord en betaling gaan we drukken

De speciale geboortekaartjes hebben we al mogen maken!

geboortekaartje Annic ten Duis

Het kaartje voor Juliëtte van Annic ten Duis

Annic wist heel goed wat haar wensen waren. Zij ging voor Oud Hollands papier met geschepte randen en een los naamkaartje, in het formaat van 11x11. De strikjes zou haar moeder verzorgen. Haar grote wens was om het geboortekaartje met een doosje op maat te verzenden. En dat konden we allemaal regelen! Lees meer.

Geboortekaartje Saar Koningsberger

Een bijzonder kaartje voor Saar

Klassiek, hip, stijlvol en persoonlijk. Dat waren de kernwoorden van Saar Koningsberger en Martijn voor het geboortekaartje van Scotty. En dat is gelukt. Door de luxe preegtechniek in combinatie met de zelfgeschreven naam door Martijn is het een heel bijzonder mooi kaartje geworden. Lees meer

Geboortekaartje fluor hotfoil

Fluor met goud voor Bo

Een echte statement maak je met dit kaartje! Oud hollands papier met geschepte randen en dan in een lekkere fluor kleur. Het gouden hartje in hotfoil maakt het helemaal mooi af.