Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Het geboortekaartje van Annic ten Duis

11 February 2018 / Dorien

Op 31 januari 2018 zijn Annic en Robert ten Duis de trotse ouders geworden van een prachtige mooie dochter: Juliëtte Elise Christine ten Duis! En wij mochten samen met Annic en Robert het geboortekaartje maken. Omdat we het heel leuk vonden om voor zo'n positief en lief stel de geboortekaart te mogen maken, vertellen we graag hoe dit in zijn werk is gegaan!

De wensen van Annic & Robert waren al snel duidelijk. Misschien wist je dit nog niet over Annic, maar ze is dol op mooi lint en strikjes! Haar smaak is klassiek en heel stijlvol. Ze viel dan ook als een blok voor het mooie geschepte Oud Hollandse papier. Daarbij gaf Annic's moeder, de trotse oma-to-be aan dat ze heel graag iets voor het geboortekaartje van haar kleindochter wilde maken. Bij het geboortekaartje op Oud Hollands papier is dan ook een mooi los naamkaartje gekomen en een prachtig strikje. Dit strikje is dé persoonlijke touch van Annic's moeder, die kunstenares is en echt ontzettend creatief. Zij heeft met veel aandacht de zacht roze strikjes handgemaakt. Je ziet er alles over in haar vlog.

 

Wil je ook zo'n mooi speciaal geboortekaartje op Oud Hollands papier en een naamkaartje? Bestel deze hier!

 

Strikjes geboortekaartje Annic ten Duis

Naamkaartjes geboortekaartje Annic ten Duis

Het geboortekaartje zelf wilden Robert en Annic het liefst verzenden in een mooi doosje. Zodat de kaartjes echt als een cadeautje met de post meekomen. Wij konden de doosjes voor haar op maat maken, mét de adressen er al opgedrukt. Door het geboortekaartje in het doosje te leggen en deze vervolgens met een sluitsticker op maat dicht te plakken, is het een prachtige persoonlijke geboorte-aankondiging geworden!

Geboortekaartje Annic ten Duis

Wil je ook zo'n bijzonder geboortekaartje in de stijl van Annic en Robert, bekijk dan eens deze collectie (die je overigens helemaal zelf kan aanpassen). In onze DIY collectie kunnen we ook met klassiek papier werken en met mooie losse kniplabeltjes om het kaartje nog iets extra's mee te geven.

Kies je ook voor een ambachtelijk gedrukt geboortekaartje op Oud Hollands papier, dan maken we deze natuurlijk ook voor jou graag op maat. Bekijk hier de mogelijkheden of mail ons je wensen. Dan sturen we je graag vrijblijvend een voorstel.

Geïnteresseerd in een gepersonaliseerd verzenddoosje? Mail ons gerust je wensen!

Gepersonaliseerd doosje op maat Annic van Wonderen

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.