Voorzijde TN(1)
Liggend
Met doosje
Binnenzijde
Voorzijde
Voorzijde TN(1)
Liggend
Met doosje
Binnenzijde
Voorzijde

Oud Hollands Annic ten Duis - met naamkaartje

Dit is het geboortekaartje dat Annic ten Duis voor Juliëtte heeft besteld bij ons. Het is een Oud Hollands kaartje met de naam op een naamkaartje en 1 kleur tekst binnenin. Het formaat van het kaartje is 11x11 cm. Het naamkaartjes is 5,4 x 2,8 cm.

Het kaartje is opgemaakt in pms kleur 693.

De strikjes kan je zelf direct hier los bestellen.

De doosjes kunnen we ook op maat voor jullie maken. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

GRATIS PROEFKAARTJE
Kies je eigen teksten , lettertypes en kleuren en maak je mooiste geboortekaartje. Je ontvangt van ons een code voor een gratis proefkaart wanneer je je account aanmaakt. Zo kan je thuis mooi de kwaliteit en jouw design beoordelen.

WE HELPEN GRAAG
Wil je graag dat we even met jouw design meekijken? We helpen je graag. Mail gerust naar onze klantenservice.

Onze speciale collectie | ambachtelijk gedrukt- Oud Hollands met naamkaartje
- 11x11 cm dubbel
- 1 pms

Dit geboortekaartje wordt ambachtelijk gedrukt in offset in 1 pms kleur. De bedrukking is op het naamkaartje en op de binnenzijde. Het strikje is optioneel en kan je ook bij ons bestellen. Prijs is inclusief papier, naamkaartjes, 1 kleur bedrukking, opmaak volgens dit design. Enveloppen en strikjes zijn naar eigen keuze bij te bestellen.

Dit kaartje kan je aanvragen door het formulier in te vullen en hiermee de kaartjes te reserveren. We vragen een aanbetaling van € 20,00. Het overige bedrag betaal je wanneer de kaartjes worden besteld.

Ook zo'n kaartje? Reserveer deze dan nu!

Wil je ook zo'n kaartje? Vul het aanvraagformulier in en klik op 'RESERVEREN'.


In het winkelmandje wordt alleen de € 20,00 aanbetaling berekend. Met deze reservering ben je akkoord met de offerte en sturen we je een eerste digitale voorstel. Bij de prijs zitten 3 voorstel/correctierondes inbegrepen.

Kindje geboren?

Begin op tijd met dit kaartje zodat alles klaar staat voordat jullie kindje is geboren.

Wanneer jullie kindje is geboren, geef je ons de laatste gegevens door en je ontvangt een definitieve pdf en een betaallink voor het totaalbedrag. Wanneer wij akkoord hebben ontvangen en betaald is, gaan we drukken.

Levertijd:

Eerste design na ontvangst formulier :  4-5 werkdagen*
Tweede voorstel :  3 werkdagen
Derde voorstel :  3 werkdagen
Definitieve gegevens :  0,5 dag
Drukken en versturen :  2-3 werkdagen na akkoord en betaling

* Custom made kaartjes worden ingepland in de studio. Het kan zijn dat dit langer duurt dan de 4-5 werkdagen wanneer er veel aanvragen zijn. Je ontvangt bericht over de ingeplande datum.

Spoedaanvragen kunnen alleen telefonisch worden aangenomen.

 

.

Prijs:

De prijs van dit kaartje vind je hierbij en is gebaseerd op formaat 10x21, 450 grams karton, 1 pms kleur en een soortgelijk ontwerp. Wil je liever een andere combinatie? Bekijk dan alle onze kartonnen kaartjes.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code