Sara hartjes liggend 1000x1000
Sara Hartjes binnen 1000x1000
Sara hartjes liggend 1000x1000
Sara Hartjes binnen 1000x1000

Oud Hollands hartjeswolk koperfolie Sara

Prachtig luxe geboortekaartje waar de sterren met hotfoil (diepdruk) zijn ingedrukt in koperfolie. Gedrukt op het mooie Oud Hollandse papier met geschepte randen. Er is hier gebruik gemaakt van 1 pms kleur (sjiek donkerblauw 541). Deze stempel is reeds bestaand en zit in ons assortiment. Uiteraard kan je ook voor een andere kleur en stempel kiezen!

Onze speciale collectie | ambachtelijk gedrukt- Oud Hollands
- 13x13 cm dubbel
- 1 pms kleur
- Koperfolie (hotfoil) met bestaande stempel

Dit geboortekaartje wordt ambachtelijk gedrukt in offset in 1 pms kleur en voorzien van hotfoil stempel 'sterrenwolk' in koperfolie. De prijs is inclusief Oud Hollands papier, 1 kleur bedrukking, foliebedrukking met een bestaande stempel en opmaak volgens dit design. Enveloppen zijn naar eigen keuze bij te bestellen.

Dit kaartje kan je aanvragen door het formulier in te vullen en hiermee de kaartjes te reserveren. We vragen een aanbetaling van € 20,00. Het overige bedrag betaal je wanneer de kaartjes worden besteld.

Ook zo'n kaartje? Reserveer deze dan nu!

Wil je ook zo'n kaartje? Vul het aanvraagformulier in en klik op 'RESERVEREN'.

In het winkelmandje wordt alleen de € 20,00 aanbetaling berekend. Met deze reservering ben je akkoord met de offerte en sturen we je een eerste digitale voorstel. Bij de prijs zitten 3 voorstel/correctierondes inbegrepen.

Kindje geboren?

Begin op tijd met dit kaartje zodat alles klaar staat voordat jullie kindje is geboren.

Wanneer jullie kindje is geboren, geef je ons de laatste gegevens door en je ontvangt een definitieve pdf en een betaallink voor het totaalbedrag. Wanneer wij akkoord hebben ontvangen en betaald is, gaan we drukken.

Levertijden :

Eerste design na ontvangst formulier :  4-5 werkdagen*
Tweede voorstel :  3 werkdagen
Derde voorstel :  3 werkdagen
Proefdruk :  3-4 werkdagen (brievenbuspost)
Definitieve gegevens :  0,5 dag
Drukken en versturen :  2-3 werkdagen na akkoord en betaling

* Custom made kaartjes worden ingepland in de studio. Het kan zijn dat dit langer duurt dan de 4-5 werkdagen wanneer er veel aanvragen zijn. Je ontvangt bericht over de ingeplande datum.

Spoedaanvragen kunnen alleen telefonisch worden aangenomen.

Prijs:

De prijs van dit kaartje is gebaseerd op formaat 13x13 dubbel, Oud Hollands papier, ambachtelijk gedrukt in 1 pms kleur, voorzien van hotfoil met een bestaande stempel en een soortgelijk ontwerp.

Wil je liever een andere combinatie? Bekijk dan alle onze speciale geboortekaartjes.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code